Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így fest majd az iPhone 7

Kütyük

Így fest majd az iPhone 7

Kiszivárgott egy fotó a készülő telefonról.

Már csak alig fél évre vagyunk az iPhone következő, várhatóan 7-es számot viselő generációjának a bemutatásától. Ennek fényében annyira nem is meglepő, hogy a Foxconn kínai gyáraiban már javában folynak az előkészítési munkálatok, hogy a szeptemberi premierre megfelelő mennyiségű készlet álljon a vásárlók rendelkezésére. Nem tudni, hogy mennyire véletlenül, de valószínűsíthetően egy ilyen folyamat során fotóztak le egy monitort, amin a következő iPhone hátlapjának tervrajza látható.

iPhone-7-2

A Nowhereelse oldalán megjelent fotó tanulsága szerint az Apple nem hajt végre drasztikus változtatásokat a telefon külsejét illetően, inkább csak tovább finomítják a formatervet. Így a hátoldali csíkok a telefon aljára és a tetejére költöznek, míg a kamera dudorának is búcsút intettek a kaliforniai gyártó mérnökei. A Nowhereelse már el is készített egy számítógépes grafikát az iPhone 7 hátlapjáról, így már most megcsodálhatjuk, hogy fest majd az újdonság:

iPhone-7

Bár a képen nem látszik, szinte biztos, hogy a jack dugó is eltűnik a telefonról, így csak a Lightning csatalkozót használhatjuk majd a zenehallgatáshoz, feltéve ha nem vásárolunk egy Bluetooth headsetet. Az biztos, hogy ez a kép még csak a kezdet és a jövőben még sok képet láthatunk majd a készülő telefonról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés