Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a VAIO első laptopja a Sony után

Kütyük

Itt a VAIO első laptopja a Sony után

Megérkezett a VAIO Z és a VAIO Z Canvas.

A Sony-tól mára teljesen függetlenné vált VAIO két új laptopot is bemutatott a minap Tokióban. A VAIO Z már mától előrendelhető japánban, míg a VAIO Z Canvasra még májusig várnunk kell.

A 13.3 colos VAIO Z egy második generációs szupergyors SSD-t és egy ötödik generációs (eddig ismeretlen típusú) Core i7-es processzort tudhat magáénak. Háza a VAIO Pro 13-hoz hasonlóan szénszálas és alumínium részekből áll, így mindössze 1.34 kg. Érdekessége, hogy a képernyő kifordítható, amivel egy tabletté tud alakulni a gép, így még jobban kihasználhatjuk érintőképernyőjét. A képernyő felénél van a billenési pont.

Elmondásuk szerint ez az eddigi leghosszabb üzemidővel rendelkező laptopjuk, és akár 15 órás működésre is képes. Ára azonban közel sem ennyire lehengerlő, hiszen 1600 dollárt kérnek majd darabjáért.

A VAIO Z Canvas ennél egyszerűbben oldotta meg az átalakulást, ugyanis billentyűzetét egyszerűen lecsatolhatjuk, ha tabletként szeretnénk használni a masinát. A 12.1 inches kijelzője 2560 x 1704 pixelt tudhat magáénak, és az Adobe RGB színskála 95 %-át képes megjeleníteni. Ez az eszköz is egy i7-es processzorral érkezik, és a 256 GB-os SSD és a bámulatos 16 GB RAM sem maradt le. Reméljük hamarosan részletesebb specifikációkkal és több képpel is szolgálhatunk.

  vaio-z-2.0



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés