Connect with us

technokrata

Lemerültél? Töltsd fel elemmel a telefonodat!

Kütyük

Lemerültél? Töltsd fel elemmel a telefonodat!

A Plan V használatával többé nincs szükségünk külső akkumulátorokra és felesleges mini USB kábelekre.

A telefonok rövid üzemideje valóban nagy problémát jelenthet a korunk emberének. Szinte már mindent okostelefonjainkkal intézünk, így nagy bajba kerülhetünk nélkülük.

Már számos startup foglalkozott ezzel, azonban vagy egy plusz készüléket adtak, amit persze akkor felejtettünk el feltölteni, amikor szükségünk volt rá, vagy csak egy apró mini USB-t próbáltak eladni nekünk.

A Plan V más oldalról közelítette meg a kérdést. Mi az ami szinte minden boltban megtalálható, így körülvesz minket? A jó öreg 9 V-os elemek. Hiába csodálkozunk ezek a jószágok még mindig forgalomban vannak, és csaknem az összes kisboltban és áruházban vehetünk egyet. Gondoljunk erre úgy, mintha plusz üzemidőt vennénk telefonunkhoz. Valóban kézenfekfő megoldás lehet.

A termék nem más, mint egy apró, összehajtogatható kulcstartó, melynek egyik végén egy mini USB található, a másik végén pedig a 9 V-os elem csatlakozása. A projektnek már csak kevesebb, mint 4000 dollárt kell összegyűjtenie a Kickstarteren a 30 000 dolláros céljához. 10 dollárért mindenképpen megéri a befektetni egy ilyen hasznos kiegészítőre, ha gyakran ütközünk ebbe a problémába a hosszabb napok során.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin