Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas bukás lett az Amazon Fire Phone

Kütyük

Hatalmas bukás lett az Amazon Fire Phone

Már 200 dollárért a miénk lehet a 650 dolláron debütált készülék.

Nem is volt olyan rég, hogy írhattunk az Amazon első okostelefonjának megjelenéséről júniusban. A bámulatos bemutató után azonban sajnos rá kellett ébrednünk, hogy bizony nagyon kevés dolgot ajánl a világ egyik vezető online kereskedőjének első készüléke.

A dynamic perspective volt az egyik kiemelt új funkció, melyről hosszasan beszélt a gyártó a rendezvényen, azonban a lenyűgöző fejkövető 3D-s animációktól eltekintve nem hozott túl sok mindent az asztalra.

Az egy éves ajándék Amazon Prime előfizetés nem volt elegendő, hogy meggyőzze a vásárlókat, és a kezdeti 650 dolláros független készülék árát 450 dollárra kellett csökkenteni alig pár hónappal a megjelenés után.

A minden Google szolgáltatástól megfosztott Android-alapú (androidos appokat nem lehet rá telepíteni) Fire Phone mára 200 dollárért lehet a miénk kártyafüggetlenül, ami szinte már lopásnak számít, tekintve hogy egy 4.7 inches 720p-s kijelzőt, 2 GB RAM-ot, egy 13MP-es kamerát, 2400 mAh-es akkumulátort és egy 2,2 GHz-es Snapdragon 800 processzort tudhat magáénak. De ettől függetlenül érthető, hogy a vásárlók nem szeretnének egy fiatal és kiforratlan platform részei lenni, és inkább az android vagy iOS rendszerű telefonokat választják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés