Connect with us

Hirdetés

technokrata

HONOR 8S – Új készülékkel erősít a HONOR a belépő kategóriában

SmartPhone

HONOR 8S – Új készülékkel erősít a HONOR a belépő kategóriában

HONOR 8S – Új készülékkel erősít a HONOR a belépő kategóriában

13 MP-es széleslátószögű kamera és nagy teljesítményű akkumulátor egy kompakt készüléktestben

A Honor bejelentette legújabb készülékét, a Honor 8S okostelefont. A Honor duál simes újdonsága 5,71 hüvelykes kijelzővel és cseppalakú szenzorszigettel bír, de a készülék nemcsak ennek a megoldásnak, hanem a kettős textúrájú dizájnnak is köszönheti elragadó külsejét.

six-view

A kompakt készüléktest 13 MP-es széleslátószögű kamerát, valamint nagy teljesítményű akkumulátort rejt, minőségi felhasználói élményt nyújtva már a belépő kategóriában is. A készülék már elérhető Magyarországon is a Telenor kínálatában.

Méretes, ám szemkímélő kijelző

Az 5,71 hüvelykes 19:9 FullView kijelző a cseppalakú szenzorszigetnek és a keskeny kávának köszönhetően az előlap 84,6%-át teszi ki. A készülék TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz az alacsony kékfény-kibocsátásnak köszönhetően hosszú használat során is kíméli a szemet. A könnyen beállítható gesztusvezérlés pedig kényelmessé teszi az egykezes használatot.

Cseppalakú dizájn és kettős textúrájú készülékház

A csepp alakú FullView kijelző mindösszesen 3,5 mm-es szenzorszigetén helyezkedik el az előlapi kamera, valamint a fény- és a közelségérzékelő szenzorok. Az előlapi kamera az arcfelismerés során 1024 egyedi arcjellemzőt azonosít mindössze 1,5 másodperc alatt még gyenge fényviszonyok között is. A Honor 8S kifinomult eleganciájával és kettős textúrájú hátlapjával válik igazán különlegessé.

13 MP-es széleslátószögű hátlapi és 5 MP-es előlapi kamera

A 13 MP-es f/1,8-as rekesznyílású hátlapi kamerával káprázatos éjszakai fotók készíthetők, mindemellett pedig a professzionális bokeh effektusoknak köszönhetően kiváló minőségű és tiszta képeket kapunk. A tündöklő szelfiket az 5 MP-es intelligens szépítő funkciókkal rendelkező előlapi kamera biztosítja bármely pillanatban.

EMUI 9.0 a legújabb Android 9-re szabva

A Honor 8S EMUI 9.0 operációs rendszere a legújabb Android 9 verzióra épül. A háttéralkalmazások kezeléséért felelős algoritmusok működését mesterséges intelligencia támogatja, így hosszú használat során is kiegyensúlyozott és gyors felhasználói élményt biztosít.

Egész napos használat

A négymagos, 2 GHz-re skálázott MT6761-es processzor erős funkcionalitást, a 12 nm-es gyártástechnológia csúcsminőségű feldolgozást biztosít különlegesen energiatakarékos teljesítmény mellett. A beépített 3.020 mAh-s akkumulátor, a 12 nm-es energiahatékony processzor és az EMUI intelligens energiatakarékos funkciói együtt gondoskodnak arról, hogy a Honor 8S mindössze egyetlen töltéssel is akár egész napos használatot biztosítson.

A két SIM-kártya és MicroSD kártya egyidejű használatát lehetővé tévő kialakítás mindkét SIM-en támogatja a VoLTE HD hívásokat, miközben a MicroSD kártya is használatban lehet.

Elérhetőség

A Honor 8S okostelefon kék színben már elérető a Telenornál  0 Ft-ért a Telenor Blue M csomagban, hűség nélkül kártyával pedig 39 990 Ft-ért vásárolható meg a szolgáltatónál.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés