Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatták a HONOR csúcskategóriás N sorozatának legújabb tagját, a HONOR 20 Szériát

SmartPhone

Bemutatták a HONOR csúcskategóriás N sorozatának legújabb tagját, a HONOR 20 Szériát

Bemutatták a HONOR csúcskategóriás N sorozatának legújabb tagját, a HONOR 20 Szériát

48 MP-es AI quad kamera és dinamikus-holografikus dizájn, mindez Kirin 980 processzorral és GPU Turbo 3.0 technológiával

A HONOR a mai napon hivatalosan is bejelentette első – három készülékből álló – okostelefon-szériáját Londonban.

honor-20-pro-phantom-black

A Honor 20 Lite, a Honor 20 és a Honor 20 Pro készülékek forradalmian új tagjai a Honor N sorozatának, amely lenyűgöző kialakításáról és kiváló kamerájáról vált ismertté. Az okostelefonok egyúttal megerősítik a márka elkötelezettségét a friss, különleges dizájn és az egyedi, úttörő funkciók iránt.

A Honor 20 széria a világon elsőként büszkélkedhet dinamikus-holografikus dizájnnal, emellett pedig 48 MP-es AI quad kamerával bír. A Honor 20 Pro négykamerás rendszerét a DxOMark 111 pontra értékelte.

„A Honor minden lépését a folyamatos újítás és a különleges megoldásokra való törekvés hajtja”

– mondta el George Zhao, a Honor elnöke.

„A Honor népszerű N sorozata olyan tagokkal bővült, melyek a professzionális szintű kamerán és a dinamikus-holografikus dizájnon keresztül szeretnék inspirálni felhasználóikat. A hátlap különleges kialakítása hűen tükrözi az okostelefonok tervezésével kapcsolatos hozzáállásunk, aminek alapja a fénnyel való játék.”

A 48 MP-es AI quad kamerával rendkívül világos, tiszta fotókat készíthetünk, különösen az AI Ultra Élesség mód használatával. A 7nm-es gyártástechnológiával készült Kirin 980 AI lapkakészletben dolgozó duál NPU (neurális feldolgozó egység) és duál ISP (képfeldolgozó) magasabb szintre emeli a 48 MP-es kamera képességeit, ugyanis minden az AI Ultra Élesség módban készült fotóról összegyűjti a legjobb részletet és egy 48 MP-es fényképpé alakítja. Az így készült fotó túlmutat a „normál” módban készült 48 MP-es fényképeken. A 16 MP-es kamera széles, 117°-os látószöggel bír. Az optikai képstabilizátor a giroszenzoros információk alapján mozdítja el a lencsetagokat mielőtt a kép digitálisan rögzül, ezzel kiküszöbölve a bemozdulásból származó életlenséget.

A 2 MP-es makrolencse olyan részleteket is rögzít, amiket szabad szemmel nem láthatunk. Fotónk alanyát akár 4 cm-es távolságból is lefényképezhetjük, így többek közt kiemelkedő részletességgel örökíthetjük meg a növényeket és az állatokat. A 3x-os veszteségmentes optikai zoommal, az 5x-ös hibrid zoommal és a 30x-os digitális zoommal pedig a természetben vagy akár egy nyüzsgő nagyvárosban is koncentrálhatunk a távoli történésekre.

honor-20

A látható csoda: dinamikus-holografikus dizájn

A Honor 20 széria elsőként alkalmaz többdimenziós, dinamikus-holografikus üvegből készült hátlapot. A precízen kialakított tripla 3D háló technológia egy kétlépcsős folyamatot takar. Először több millió miniatűr prizmát gravíroznak egy, a felszín alatti rétegbe, ami mélységet ad a dizájnnak. Majd a 3D ívelt üvegréteg, a színek és a mélységért felelős réteg egymásra helyezése következik, ez adja a színek tükröződését és a színtörést.

A Honor 20 Pro-t fantom fekete és fantom kék, a Honor 20-at éjfekete és zafírkék színekben mutatta be a gyártó. A színek rétegekből kerülnek kialakításra egy vákuum környezetben pontosan ellenőrzött hőmérséklet és nyomás mellett. Ennek eredménye a mélység érzetét keltő hatás.

Az érezhető csoda: középpontban a felhasználó

A Honor célkitűzése, hogy mindig jobbat alkosson, ebben a szellemben született meg a különleges hátlap. Emellett a Honor 20 széria 6,26”-es kijelzővel bír, ez az előlap 91,7%-át teszi ki. A 4,5 mm-es kijelzőbe épített kamera és a minden szögből jól látható kijelző hozzájárul a praktikus használathoz.

Az ujjlenyomat-olvasó az alumínium keret jobb oldalán található, így a telefont kézbe véve kényelmesen hozzáférhetünk. A négy kameralencse aszimmetrikusan, L alakban helyezkedik el, helyet hagyva a 4.000 mAh-s akkumulátornak, ami akár egy napig történő zavartalan használatot is lehetővé tesz. A Honor 20 Pro-t a grafén hővezető lap segítségével olyan hűtési megoldás támogatja, ami egyenletesen eloszlatja a hőt, így biztosítva az optimális működést.

A Honor 20 Pro és a Honor 20 telefonok GPU Turbo 3.0 támogatással érkeznek, ennek köszönhetően játék közben is zavartalan élményben lehet részünk, optimális energiafogyasztás és teljesítmény mellett. A felhasználói igényeknek eleget téve a most bejelentett széria nagyjából 25 mobil játékkal működik együtt, beleértve a Fortnite-ot, PUBG Mobile-t és az Arena of Valort.

A magával ragadó hangzásról a Histen 6.0 technológia 9.1 virtuális térhangzása gondoskodik. Ez a csúcstechnológia először érhető el okostelefonon. A virtuális térhangzás a legtöbb vezetékes és vezeték nélküli fülhallgatót támogatja, és beépített, zajszűrős dual mikrofonnal bír.

A készülékek elérhetőségéről és áráról a későbbiekben várhatóak további részletek.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés