Connect with us

technokrata

Mini Boombox – hordozható hangszóró a Logitechtől

Smart home

Mini Boombox – hordozható hangszóró a Logitechtől

A Logitech bemutatta legújabb fejlesztésű mini hangszóróját, mely méretre kicsi, hangzása viszont óriási.

A Logitech bemutatta Mini Boombox hordozható és helytakarékos hangrendszerét, amely könnyedén összekapcsolható okostelefonokkal, táblagépekkel illetve bármilyen Bluetooth-os eszközzel, hogy arról zenét, filmeket, játékokat vagy telefonhívásokat hangosítsunk ki.

A Logitech Mini Boombox mérete kicsi, de teljesítménye nagy, a speciális tervezésű akusztikus kamra kiemeli a mély hangokat, javítja az összhangzást, a beépített mikrofonos kihangosítóval pedig tisztább és érthetőbb hívásokat bonyolíthatunk akár az irodában, vagy az autóban.

„Táblagép-kiegészítő kínáltunk újabb kiváló taggal bővült: a Mini Boombox könnyű hordozhatóságot és remek teljesítményt kínál mobil eszközeink mellé, amelyeket manapság mozizásra, zenehallgatásra, játékra és telekonferenciák bonyolítására is egyre szívesebben használunk. A hangszóró mindig megfelelő hangzást garantál, akkor és ott, ahol éppen szükségünk van rá” – mondta Azmat Ali, a Logitech táblagép- és mobileszközök csoportjának alelnöke.

A Logitech Mini Boombox párosítható népszerű okostelefonokkal, táblagépekkel és egyéb eszközökkel is, amelyek támogatják a Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) szabványt, és együttműködik minden olyan telefonnal, amely támogatja a Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5) szabványt. Beépített akkumulátora a használat és környezeti tényezők függvényében akár tíz órán át is bírja, USB-re csatlakoztatva pedig automatikusan feltöltődik, így sosem kell az elemcsere miatt aggódnunk. A vezérlőgombok megvilágításának köszönhetően, a Mini Boombox kezelése éjjel és nappal is egyszerű.

Megjelenése november végére várható körülbelül 70 eurós áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin