Connect with us

technokrata

A Canon az élen a felső kategóriás beolvasók piacán

Laptop

A Canon az élen a felső kategóriás beolvasók piacán

A Canon az InfoSource első féléves adatai alapján megőrizte vezető szerepét a teljes dokumentumszkenner szegmensben.

A Canon az idén tavasszal jelentette be új termelői kategóriába szánt imageFORMULA DR-X10C nagysebességű dokumentum beolvasóját, amelyet felhasználói oldalról is komoly érdeklődés és várakozás előzött meg. A termék kiforrottságát jelzi, hogy 2008 első félévében azonnal az első helyre került – 57 százalékos piaci részesedéssel – a hazai értékesítések tekintetében.

Az új zászlóshajó kiválóan szerepel a fokozott elvárásokat támasztó területeken: kiemelkedően teljesít napjaink irodai papír alapú dokumentumainak extrém sebességű digitalizálásában, valamint lehetővé teszi a több mint százéves archívumok rendkívül kíméletes, ugyanakkor gyors szkennelését is.

A nagy teljesítményű imageFORMULA DR-X10C percenként 128 lap és 256 kép 200 vagy akár 300 dpi felbontású színes beolvasására képes. Ahogy a többi Canon termék, az imageFORMULA DR-X10C is a legnagyobb igénybevételre készült, így naponta akár 60.000 beolvasás is elvégezhető vele. A Canon a dokumentum-beolvasók és archiváló-rendszermegoldások területére bevezetett lapolvasót a nagyvállalatok, a jelentősebb üzleti egységek, és nagy mennyiségű dokumentum-beolvasást végző részlegek szegmensének kínálja.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin