Connect with us

technokrata

Jön a HTC Sensation Ice White – ICS alapokon

Kütyük

Jön a HTC Sensation Ice White – ICS alapokon

A tajvani vállalat egyik aktuális csúcsmodellje hófehér (jégfehér) színben is kapható lesz hamarosan – immár a legújabb 4.0.3-as, Android operációs rendszerrel.

Az éppen tesztelés előtt álló, nálunk vendégeskedő HTC Sensation kissé extrém, háromszínű hátlapjával nem mindenki szimpatizál feltétlenül. Az új, két színű, Ice White névre keresztelt változat az ő kegyeiket keresi. Ráadásul minden bizonnyal teljes sikerrel, ugyanis egyrészt ez a típus kifejezetten szép darabnak ígérkezik, másrészt pedig immár a legújabb Ice Cream Sandwich Androidot futtatja majd; természetesen a legújabb Sense verzióval elfedve. Egyéb tekintetben a fehér nem különbözik majd a jelenleg már jó ideje forgalomban lévő alapmodelltől, minden specifikációja változatlan maradt. A pontos megjelenés dátuma március elseje, azonban a várható vételárról még nem szólanka a hírek.

Aki egyébként csak az ICS operációs rendszer miatt tekint árgus szemekkel az Ice White verzióra, annak megnyugtatásul közöljük, hogy a cég azt is bejelentette, hogy hamarosan (vélhetően ezen modell megjelenésével nagyjából egy időben) minden HTC Sensation típus (így például az XL és az XE változatok is) megkapja majd a legújabb, azaz 4.0.3-as rendszerfrissítést.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin