Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a butított Xbox One

Smart home

Jön a butított Xbox One

Elhagyja az egyik fontos tartozékát a Microsoft konzolja.

Rövidesen piacra kerül a Kinect nélkül árusított Xbox One. Erre azért volt szükség,  mert a 400 dollárért kínált Playstation 4-gyel szemben eddig rendre alulmaradt a Microsoft újdonsága, a mostani, Kinectet nélkülöző verzió viszont pont ennyiért vihető majd haza.

Xbox-One-consoles-plagued-with-disc-drive-problems-video-650x349

 

Az egyelőre kétséges, hogy a szoftverfejlesztők hogyan fogadják majd a butított kiadást, lévén több játéknál is kötelező elem volt eddig a kiegészítő.  A Microsoft állítása szerint azután döntöttek a fontos tartozék elhagyása mellett, mivel rengeteg megkeresést kaptak, melyekben a felhasználók kifejtették, hogy ők csak játszani szeretnének, nincs szükségük a mozgásérzékelős megoldásra.

Ennek fényében különösen érdekes, hogy a kutatások alapján az Xbox One tulajdonosok 80%-a aktív Kinect használó. Mivel valószínűtlen, hogy a kisebbik csoport kedvéért csinálták volna az újdonságot, ezért nem tudunk másra gondolni, minthogy Satya Nadella és új csapata minden eddiginél nagyobb erővel akarja lerombolni a Palystation 4 eddig felépített eredményét. Az biztos, hogy az idő eldönti, hogy mennyire volt logikus lépés a butított kiadás bevezetése.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés