Connect with us

Hirdetés

technokrata

Portocom Multiflash – középkategóriás noteszgép szabad konfigurálhatósággal

Dotkom

Portocom Multiflash – középkategóriás noteszgép szabad konfigurálhatósággal

A Multiflash – a többi Portocom noteszgéphez hasonlóan – teljesen személyre szabható; kétféle kijelzővel is megvásárolható.

A Portocom csak Pentium 4-es kategóriájú Intel processzoros noteszgépeket kínál – a közepes kategóriában a Multiflash fantázianevű típust. Ebbe asztali gépekbe szánt P4-es és Celeron processzort lehet tenni – 1,6 GHz-es órajeltől kezdve bármekkorát. Ez köszönhető a SiS645DX-es chipkészletének és a 400/533 MHz-es FSB-nek.

A 14,1 colos TFT LCD maximálisan XGA felbontásra képes, nagyobb társa 15 colos képátlóval és SXGA+ maximális felbontással büszkélkedhet. A kijelzőt az Nvidia MAP17 GeForce 4 Go grafikus vezérlője szolgálja ki, melyen 32 MB DDR SGRAM található. Az AGP 4x-et is támogató eszköz hardveres DVD-lejátszás gyorsítással bír és rendelkezik S-video kimenettel is.

Háttértár gyanánt egy 2,5 colos merevlemez szolgál, melynek kapacitása 10 GB-tól kezdődően akár 60 GB-os is lehet – csak a felhasználó igényei szabnak határt. Emellett tartalmaz magában egy optikai meghajtót is, ami lehet szimplán CD-ROM vagy DVD-ROM, de akár egy DVD/CD-RW kombó meghajtó is; illetve lehetőség van egy USB-s külső hajlékonylemez meghajtó csatolására is.

Integrált, AC-3 támogatással rendelkező audiovezérlője és két beépített hangszórója gondoskodik a hangok megszólaltatásáért. A noteszgépet felszerelték 4 darab 2.0-s USB csatolóval és egy FireWire (IEEE 1394) porttal is a többi szabványos kimenet (párhuzamos, PS/2-es, infravörös portok, line-in, RJ-11, RJ-45 stb.) mellett. Egy 56 Kbps-os modemmel és egy 10/100 Mbps-os hálózati csatolóval is fel van szerelve a noteszgép.

Lítium-ionos akkumulátora körülbelül két és fél óráig üzemképes. A védelemről a BIOS jelszó és a Kensington lock aljzat gondoskodik.

Fizikai paraméterek

Méret: 332x285x39,5 mm
Tömeg: 3,2 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés