Connect with us

technokrata

A Fujitsu gyorsítaná a digitális átalakulást

fujitsu runmyprocess digital suite

Digitalizáció

A Fujitsu gyorsítaná a digitális átalakulást

A Fujitsu gyorsítaná a digitális átalakulást

A Fujitsu új WebModeler fejlesztése egyszerűsíti és gyorsítja a digitális átalakulást

  • A RunMyProcess DigitalSuite platform új WebModeler modulja felgyorsítja és egyszerűsíti a digitális átalakulási projektek megtervezését
  • Észszerűsített funkciói új, továbbfejlesztett felhasználói élményt nyújtanak, csökkentve ezzel a megoldások RunMyProcess DigitalSuite platformon történő elkészítésének és bevezetésének idejét
  • Az új képességek között könnyen kezelhető „drag-and-drop” funkció, valamint a webes felületek bevezetés előtti előnézeti képének megtekintése is szerepel

A Fujitsu bemutatta a nagy produktivitású RunMyProcess DigitalSuite felhőplatform új fejlesztéseit. Ezek segítségével a szervezetek versenytársaikat megelőzve, gyorsabban és egyszerűbben tervezhetik meg digitális átalakulási projektjeiket.

A WebModeler a RunMyProcess DigitalSuite workflow-automatizációs és webes folyamatinnovációs platform legújabb komponense. Teljes körűen testre szabható webes felületeivel és a dizájnkomponensek (pl. elrendezés, elemek, adatforrások) optimalizálását támogató képességeivel lehetővé teszi, hogy az ügyfelek jobban reagáljanak a piaci változásokra.

Az új modullal a nagyvállalatok gyorsabban megtervezhetik RunMyProcess DigitalSuite alkalmazásaikat, és jobb, hatékonyabb felhasználói felületeket hozhatnak létre. A WebModeler egyszerűsíti és gyorsítja a webes felületek kialakítását. Felhasználók által tesztelt, áttekinthető felülete és „drag-and-drop” funkcionalitása új, friss élményhez juttatja a RunMyProcess DigitalSuite felhasználóit. Előnézeti üzemmódjával a fejlesztők bevezetés előtt tesztelhetik és ellenőrizhetik a webes felületeket. A WebModeler a digitális átalakulási projektek megtervezéséhez és megvalósításához is kínál új funkciókat.

A megoldások elkészítéséhez szükséges idő lerövidítésével a WebModeler javítja a RunMyProcess DigitalSuite fejlesztők produktivitását. A nagyobb produktivitás egyben a fejlesztési költségeket is csökkenti, így az ügyfél eredményesebben versenyezhet, és gyorsabban alkalmazkodhat a digitális üzleti működés gyorsan változó igényeihez.

Rendkívül stabil megoldás, ismerős, hatékonyan támogatott fejlesztési eszközkészlettel

A produktivitást és a használhatóságot további fontos jellemzők javítják, amelyek még robusztusabbá és könnyebben hozzáférhetővé teszik a modult a fejlesztők számára. A WebModeler rendkívül magas kódstabilitást biztosít, és arra a React.js nyílt forráskódú Open Source JavaScript könyvtárra épül, amelyet eredetileg a Facebook fejlesztett ki felhasználói felületek megépítésére, és később más nagy platformok – köztük az Instagram és a Netflix – is igénybe vettek a saját céljaira. Ennek köszönhetően az új fejlesztők erős fejlesztői közösségre támaszkodhatnak: több mint 1100 React.js fejlesztő van jelen a GitHubon, illetve a StackOverflow, a Slack és a Freenode IRC platformok is aktív React.js fejlesztői csoportokkal rendelkeznek.

Az új modul tartalmaz egy nagy teljesítményű eszközkészletet is a gyors és ésszerű fejlesztéshez. A React.js jól hasznosítja a megoldás jó minőségű hibaelhárítási és tervezési eszközeit, a Chrome-hoz és a Firefoxhoz letölthető böngészőbővítményeket, valamint a szintén letölthető React fejlesztői eszközöket. A funkciók működéséről részletesebb üzeneteket küldő WebModeler teljes körűen integrált súgót és dokumentációt is tartalmaz.

„A digitális átalakulási projektekre sosincs elég idő – hiszen a céljuk épp az, hogy szervezet minél előbb, a versenytársakat megelőzve jelenjen meg új képességekkel piacon. A RunMyProcess DigitalSuite ütőképes platformot ad ehhez az ügyfelek kezébe, a WebModelerrel pedig még könnyebben és gyorsabban tudják kezelni, illetve végrehajtani a változtatásokat. Az új funkciókkal nem csupán jobb felhasználói felületek készíthetők, hanem a fejlesztők produktivitása is javul, hozzájárulva ezzel a gyorsabb és versenyképesebb alkalmazáskörnyezet megteremtéséhez” – nyilatkozta Massimo Cappato, a Revevol S.a.r.l. globális üzletfejlesztési igazgatója.

„Napjaink szervezeteinek minden eddiginél élesebb versenyben kell helyt állniuk. A RunMyProcess DigitalSuite platform új WebModeler modulja jól érzékelteti, milyen elkötelezetten segítjük hozzá ügyfeleinket a produktívabb működéshez és a rendkívüli felhasználói élmény nyújtásához. A modul bevezetése azt is jól érzékelteti, hogy a RunMyProcess DigitalSuite platformot továbbfejlesztve, optimalizált eszközöket biztosítunk ügyfeleinknek a digitális átalakulási projektek megvalósításához és a megváltozott piaci környezetben való sikeres működéshez. 2019 során további fejlesztésekkel is gazdagítjuk majd a RunMyProcess DigitalSuite termékcsaládot” – jelentette ki Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója.

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu RunMyProcess a következő hónapokban teszi elérhetővé az első ügyfelek számára az új modult.

További Digitalizáció

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin