Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európában is korlátozza a Note 7-eseket a Samsung

Dotkom

Európában is korlátozza a Note 7-eseket a Samsung

A Samsung Electronics Europe bejelentette, hogy régió-szerte új szoftverfrissítést küld ki a Galaxy Note7 készülékekre, amely 60 százalékban maximalizálja az okostelefonok akkumulátorának feltölthetőségét.

A Samsung számára felhasználói biztonsága a legfontosabb, ennek érdekében a szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja. A frissítés a vállalat legújabb intézkedése annak érdekében, hogy csökkentse a felhasználókat fenyegető kockázatot, és ezzel egy időben arra ösztönözze az európai Galaxy Note7 tulajdonosokat, hogy sürgősen cseréljék le készüléküket.

A Galaxy Note7 készülékek október 11-i visszahívását követően a Samsung az alábbi intézkedéseket hozta Európában:

  1. Folyamatos kommunikáció a Galaxy Note7 felhasználókkal, hogy informálja őket a legújabb frissítésekről és tudnivalókról a www.samsung.com weboldalon és a Samsung közösségi média csatornáin.
  2. Direkt kommunikáció a Galaxy Note7 tulajdonosok felé, ide értve az európai felhasználóknak szóló push notification üzeneteket, amelyekben arra ösztönzik őket, hogy a Galaxy Note7 készülékváltás program keretében mielőbb cseréljék le készüléküket.
  3. Folyamatosan egyeztet és együttműködik a hazai beszállítókkal és viszonteladókkal annak érdekében, hogy minél hatékonyabbá tegye a készülékváltást a felhasználók számára.
  4. Európa-szerte folyamatosan együtt dolgozik az illetékes szabályozó testületekkel és intézményekkel, hogy minden érintettet megfelelően informáljon terveiről és üzeneteiről. Így rendszeres párbeszédet folytat az Európai Repülésbiztonsági Ügynökséggel (EASA) és a helyi légitársaságokkal, hogy pontos információt juttasson el a Note7 készülékek repülőn történő szállítására vonatkozó korlátozásokról.

note71

Ez a folyamatos kommunikáció járult hozzá ahhoz, hogy mára a Note7 készülékek kétharmadát visszaváltották Európában. A készülékváltási programban az ügyfelek több lehetőséggel élhetnek: a vételár teljes visszatérítésén kívül másik Samsung Galaxy okostelefonra cserélhetik készüléküket úgy, hogy az árkülönbözetet visszakapják.

Az új szoftverfrissítés hasonló ahhoz, amit szeptemberben adtunk ki Európa-szerte az eredeti Galaxy Note7 készülékekre. A szoftverfrissítés a vásárlók biztonságát szolgálta, és hatékonynak bizonyult, hiszen azokkal a készülékekkel kapcsolatban, amelyek megkapták a frissítést semmilyen incidensről nem érkezett hír.

„Továbbra is a vásárlók biztonsága a legfontosabb számunkra. Az új akkumulátor szoftverfrissítést kifejezetten azért fejlesztettük, hogy emlékeztesse a Galaxy Note7 tulajdonosokat, hogy a helyi Galaxy Note7 készülékváltás keretében a lehető leghamarabb cseréljék ki telefonjukat. Ezúton is szeretnénk elnézést kérni, amiért nem tudtuk biztosítani azt a kiváló minőséget, amit a felhasználóink a Samsungtól megszokhattak és elvárnak, egyúttal őszintén köszönjük megértésüket és az együttműködésüket!” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. IM divíziójának vezetője.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés