Connect with us

Hirdetés

technokrata

Januártól jön a szuperolcsó internet

Dotkom

Januártól jön a szuperolcsó internet

Ami 15%-kal olcsóbb lesz a többi szolgáltatásnál.

Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos a Világgazdaság hétfői számában jelentette be, hogy január 1-től minden háztartásban elérhetővé válik a szuperolcsó internet. Az új ajánlat a jelenlegi tervek szerint mindegyik szolgáltatónál legalább 15%-kal jutányosabb áron vásárolható majd meg és egyaránt elérhető lesz otthoni- és mobilinternet esetén is.

fast-internet_1024

Sajnos azt egyelőre nem tudni, hogy az új csomag esetén milyen legkisebb letöltési sebességere kell számítani, ahogyan arról sincs információ, hogy a mobilinternet esetén mekkora lesz az adatforgalmi korlát. Fontos kiemelni, hogy ezt az új csomagot csak azok vehetik majd igénybe, akiknél az adott lakcímen az elmúlt egy évben nem volt internet-előfizetés, vagy a saját nevük alatt nem használtak mobilinternetet. Azaz  szó nincs arról, hogy az eddigi előfizetéséről bárki lejjebb válthatna.

Azt már tudni, hogy egy szerződés a telekommunikációs piacon bevált módon két éves időtartamra szól, illetve plusz egy évet kapnak azok, akik részt vesznek a kormány által létrehozott tanfolyamon. Viszont, amennyiben ez, a legfeljebb három éves időtartam lejár, úgy többé a csomagot nem lehet majd újra megkötni. Egyelőre persze nem is ez, hanem az az igazán nagy kérdés, hogy vajon milyen arányban harapnak rá az emberek az új lehetőségre, hiszen a 15%-kal jutányosabb ár nem biztos, hogy elegendő lesz ahhoz, hogy rengeteg potenciális felhasználót az internet-előfizetésre vegyenek rá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés