Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennél a cégnél értik, hogy miről szól a felhasználók biztonsága

Dotkom

Ennél a cégnél értik, hogy miről szól a felhasználók biztonsága

Forrester: aktuális kínálata alapján a Trend Micro piacvezető a végpontbiztonsági megoldások terén.

A Trend Micro bejelentette, hogy a legmagasabb pontszámot kapta „Aktuális kínálat” kategóriában a „The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q4 2016” jelentésében értékelt tizenöt gyártó közül. A Trend Micro az elérhető legmagasabb pontszámot kapta a termékfejlesztési ütemterv és a piacra lépési stratégia esetében, ezzel a stratégiát vizsgáló kategóriában a maximálisan szerezhető 5 pontból 4,7 pontot szerzett. A jelentés azt is kiemeli, hogy „A Trend Micro termékportfóliója, csakúgy, mint rövid- és hosszútávú termékfejlesztési ütemtervei kiválóan megfelelnek a vállalati felhasználók jelenlegi és (valószínűsített) jövőbeni igényeinek”.

keyvirus

„Az, hogy a Trend Micro egy elismert piackutató cég független összehasonlításában ilyen kiváló eredményeket ért el, fontos elismerés számunkra, és megerősíti, hogy a végpontbiztonsági szoftvercsomagunk képes biztosítani a vállalatok számára szükséges védelmi szintet. A kutatás során figyelembe vették az ügyfelektől érkező visszajelzéseket is, amelyek még inkább igazolják, hogy kínálatunk megfelelően követi a ’maximális védelem és minimális hatás’ elvét” – mondta el Bárány Zsolt, a Trend Micro Magyarországért és Romániáért felelős regionális ügyfélmenedzsere.

Amellett, hogy a jelenleg elérhető legjobb végpontbiztonsági technológiát nyújtja, a Trend Micro a jövő fenyegetései elleni hatékony, kifinomult technikák kifejlesztéséhez is megfelelő jövőképpel rendelkezik. A vállalat ebben a hónapban hozta forgalomba a kiberfenyegetések elleni védelmet új szintre emelő XGenTM végpontvédelmi megoldást, amelyben a Trend Micro optimalizált védelme nagy pontosságú gépi tanulással párosul. Azoknál a vállalatoknál, ahol csak egyetlen eszközt vagy nem teljes lefedettséget nyújtó megoldáscsomagot használnak, rések maradhatnak a védelmi rendszerben. A fenyegetések fejlődő világa azonban átfogó, többszintű védelmi stratégiát igényel, az XGenTM pedig pontosan ezt biztosítja. 28 évnyi tapasztalat és több mint 155 millió védett végpont mellett ez a legújabb termék is igazolja a Trend Micro innovációs elkötelezettségét a végpontbiztonság területén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés