Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjött a munkahelyi Facebook

Dotkom

Megjött a munkahelyi Facebook

Itt a Workplace.

Ma végre hivatalosan is elindult a munkahelyi Facebook, vagy ahogyan a közösségi oldal nevezi, a Workplace. Az újdonság tesztidőszaka már egy éve tartott, így a mostani premierre már egy stabil, kiforrott szolgáltatás kerül a felhasználók elé.

facebookworkplace2

A Workplace abban tér el leginkább a hagyományos Facebooktól, hogy itt csak a kollégáinkkal levelezhetünk, nincsenek reklámok és az üzenőfalon sem cuki cicás videók néznek vissza ránk. Készíthetünk viszont eseményeket és csoportokat is, illetve privát üzeneteket is küldhetünk. Érdekesség, hogy nem csak egy cég, de több vállalat munkatársai is küldhetnek egymásnak üzeneteket, ahogyan az élő videók megosztása és a hanghívás sem akadály.

facebookworkplace

Azért ennek a szolgáltatásnak ára is van, 1000-től 10 ezer főig 3 dollárt, míg 10 ezernél is nagyobb vállalatnál felhasználónként 2 dollárt kell fizetni. Ha még nagyobb a vállalat, 1 dollárra csökken dolgozónként az ár. Jó hír viszont, hogy az oktatási intézményeknek és a non profit szervezeteknek ingyenes a Worklpace.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés