Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha sokat játszol, ezt a headsetet Neked találták ki!

Dotkom

Ha sokat játszol, ezt a headsetet Neked találták ki!

Kifejezetten játékosoknak szánja legújabb headsetét a Hyper.

A Hyper bemutatta legújabb játékosok számára fejlesztett mikrofonos fejhallgatóját,  a HyperX Cloud Revolvert. A headset hivatalosan 2016. május 9-től lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, de április 1-től már előrendelhető az Extreme Digital oldalán.

A headset stúdióminőségű hangzásával és az 50 mm-es irányított hangszóróval gazdagabb mélyhangokat és szélesebb hangtartományt tesz elérhetővé, továbbá a belső nézetű, úgynevezett FPS és a nyitott környezetű játékok által megkövetelt nagyfokú hangpontosságot biztosít. Fizikai kialakításának – a hangszóró hangolásának, az elülső akusztikus kamrának, a nagyobb fülpárnáknak és a szellőzőnyílásoknak – köszönhetően a felhasználók képesek tisztábban, ráadásul távolabbról meghallani ellenfeleiket, ezáltal jelentős versenyelőnyre tehetnek szert. A gyártó a zenerajongókról sem feledkezett meg, hiszen ők is koncertminőségben élvezhetik kedvenc dalaikat.

HyperX_Cloud_Revolver_fejhallgato_alulnezet

A HyperX Cloud Revolver fejpántja és fülpárnái piros memóriahabból és prémium kategóriás műbőrből készültek, amelyek garantálják a díjnyertes Cloud és Cloud II fejhallgatók által kínált kényelmet és minőséget a játékkal töltött hosszú órák során. Az acélkeretes függesztés a tartósság mellett nagyfokú stabilitást biztosít a felhasználóknak. A HyperX Cloud Revolver leválasztható zajkioltós mikrofonja mentes mindennemű háttérzajtól vagy torzítástól. Használatával éles, tiszta és jól érthető a beszédminőség. Az eszköz több platform (PC, konzol és mobileszközök) mellett Skype, Ventrilo, Mumble és RaidCall szolgáltatásokkal is kompatibilis, továbbá rendelkezik a TeamSpeak és a Discord tanúsítványaival. A fülhallgató- és mikrofoncsatlakozók mellett egy 2 méteres hangvezérlő bővítőkábel is a felszereltség részét képezi.

A HyperX a svédországi Malmőben április 16. és 17. között megrendezésre kerülő DreamHack Masters 2016 hivatalos fejhallgatószponzora, így az eseményen résztvevő rajongók elsőként próbálhatják ki és vásárolhatják meg a HyperX Cloud Revolvert.

HyperX_Cloud_Revolver_fejhallgato_oldalnezet

„Legújabb headsetünk fejlett hangprofilja forradalmi újítást jelent az FPS játékok műfajában. A Revolvert használó játékosok helyzeti előnybe kerülhetnek, mivel hamarabb és távolabbról meghallják, merre vannak ellenfeleik, hiszen a fejhallgatót eredendően arra tervezték, hogy a legkiválóbb hangzást és a legszélesebb hangtartományt nyújtsa a gamer piacon” mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés