Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt a nevet is meg kell tanulnunk: újabb kínai gyártó jön Európába

Dotkom

Ezt a nevet is meg kell tanulnunk: újabb kínai gyártó jön Európába

A Coolpad hivatalosan is bejelentette, hogy a német és svájci piacra nyitásával belép a nyugat-európai piacra is.

Az európai kommunikációs és fogyasztói szokásokhoz és a magas szintű elvárásokhoz igazodva, bemutatták a Coolpad márka új arcát, amely az új logó mellett egy teljesen új hitvallását is tükrözi a márkának. Egy modern, energikus és funky imidzset sugall a fogyasztók felé, mely tömegeket céloz meg világszerte.

 

 “Szinte már barátinak mondható a kapcsolatunk az európai piaccal, mivel évek óta jelen vagyunk beszállítóként a nagy európai telekommunikációs vállalatoknál. Az elmúlt években sikert sikerre halmoztunk, hatalmasat fejlődtünk Kínában, mi mutattuk be elsőként a dual SIM készenléti módot, elsőként dobtunk piacra Kínában LTE telefonokat, ezért meg akartuk magunkat mutatni az egész világnak. A Coolpadnél magas színvonalú termékeket gyártunk, és hisszük, hogy a siker kulcsa az innovációban rejlik. Hiszünk benne, hogy telefonjainkkal és az azon őrzött emlékekkel mindenki számára egy coolabb életet tudunk nyújtani. Azt tervezzük, hogy ezt a cool életérzést még sokáig képviseljük itt, és továbbra is innovatív dízájnú, jó minőségű és megfizethető árú termékeket kínálunk.” –nyilatkozta Denny Qiu, a Coolpad európai vezetője.

Christoph Lichtenberg, a Coolpad Németországért és Svájcért felelős menedzsere két új modell – a Coolpad Porto S és a Torino S ­­- bevezetését jelentette be, melyek hamarosan a teljes európai piacon megjelennek.

Obrazek

A Porto S űéles 5’ (1280*720) HD felbontású (294 ppi) kijelzővel érkezik. Az innovatív Miravision segítségével a képminőséget szemünkhöz igazíthatjuk. A szupergyors letöltést a 4G LTE képesség biztosítja, emellett dual SIM foglalattal rendelkezik, amelybe két SIM vagy egy SIM és egy micro SD kártya helyezhető. A Porto S a legújabb VoLTE (voice over LTE) technológiát alkalmazza, melynek köszönhetőn akadásmentesen nézhetjük kedvenc TV műsorunk vagy bonyolíthatjuk le videohívásainkat. A mindössze 7,6 mm-es “vastagságával” a Porto S kategóriája egyik legvékonyabb készülékének számít, és a megnyerő külső alatt még egy erős 4-magos Mediatek processzor is lapul.

A 8 MP-es LED vakus hátlapi kamerával full HD 1080 videókat is készíthetünk, melyet közvetlenül lejátszhatunk okostelevíziónkon, míg előlapjára 2 MP-es kamera került. A Porto S-en futó Android™ 5.1 Lollipop rendszer modern dizájnt kapott, gyorsabb, hatékonyabb és kevésbé terheli az akkumulátort. Az erős 2000mAh-s akkumulátornak köszönhetően 8 órás beszélgetési és 3G használat esetén több mint 6 napos készenléti idővel bír, melyet az akku kímélő funkció tovább növelhet. Ha az 1+8 GB-os belső memória nem lenne elég akár 64GB-os micro SD kártyával is bővíthetjük. A 143*72*7,6 mm-es és csupán 125gr-os készülék fehér és mély szürke színben érkezik tavasszal Magyarországra.

gray angle

A Torino S egy üvegdízájnú telefon, mely 4,7’ HD kijelzővel, 1280*720-as 312,5 ppi felbontással és ujjlenyomat érzékelővel is rendelkezik. A micro SD kártyával bővíthető 2GB RAM + 16GB ROM-os memóriához és a dual SIM kártyahelyhez egy 4 magos 1,2Ghz-es Qualcomm Snapdragon 410 processzor párosul. A készülék egy kézzel is könnyedén kezelhető, és az 5 programozható ujjlenyomattal akár külön funkciókat is vezérelhetünk, mint a telefonzár, alkalmazások megnyitása, szelfi, hívásrögzítés vagy biztonságos vásárlás. Az ujjlenyomat olvasó sebességét jelzi, hogy a feloldás csupán 0,5 mp és egy fénykép készítése is csak 24 mp. Az szenzor megbízhatóságát jelzi a 99,9%-os pontosság még nedves ujj esetén is, mely 10 millió érintéssel lett tesztelve és az ujjak bármilyen irányból leolvashatóak.

A készülékház 7,9 mm vastag a közepén, emellett infravörös szenzorral és OTG csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, mely képessé teszi USB eszközök csatlakoztatására. A Torino S 8 MP-es hát- és 5 MP-es előlapi kamerát, Android™ 5.1 Lollipop rendszert, új, saját fejlesztésű COOL felhasználói felületet és 1800 mAh-s akkumulátort kapott. A 139*67,8*7,9 mm-es méretű Torino S fehér és pezsgő színben lesz elérhető tavasztól Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés