Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezekkel út közben is folytatódhat a munka

Dotkom

Ezekkel út közben is folytatódhat a munka

A Logitech a mai napon mutatta be új K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzetét és M535 Bluetooth egerét.

„Manapság bárhol találhatunk, szerkeszthetünk és megoszthatunk bennünket inspiráló tartalmakat, mindezt ráadásul bármilyen eszközről megtehetjük” – mondta el Charlotte Johs, a vállalat számítógép perifériák üzletágának alelnöke. „Az ilyen összekapcsolódott, többkészülékes világban a munka már nem korlátozható egy iroda vagy egy stúdió falai közé. A kanapé, a terasz vagy a kávézó az új munkahely, ahol a Logitech K380 és M535 nyújt alternatívát a kreatív szabadsághoz anélkül, hogy választanunk kellene a precizitás és a kényelem között.”

JPG 72 dpi -RGB--K380 keyboard lifestyle 54

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet

A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kényelmes gépelést biztosít asztali számítógépen, okostelefonon és tableten egyaránt. Használd bármilyen platformon a lakás bármelyik pontján, kapcsolódva akár három eszközhöz, amik között könnyedén válthatsz az Easy-Switch gombok segítségével.

JPG 72 dpi -RGB--K380 keyboard lifestyle 56

A billentyűzet felismeri a kapcsolódott eszközöket és automatikusan hozzáigazítja a gyorsgombokat a támogatott funkciókhoz – ezzel is kényelmesebbé téve a gépelést. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kétéves működést biztosít a hozzá tartozó két AAA elemnek köszönhetően. A billentyűzet kék és szürke színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

JPG 72 dpi -RGB--Hainan_08

Logitech M535 Bluetooth egér

Az M535 Bluetooth egérrel gyakorlatilag bármilyen eszközről dolgozhatsz ahol, és amikor csak szeretnéd. A programozható navigációs gombokkal kezedbe veheted az irányítást, válthatsz alkalmazások és eszközök között, vonszolhatsz fájlokat és képeket, használhatod a háromujjas gesztusokat, ami a Mission Controlt hozza elő Mac-en, és a Task View-t Windows 10-en. Az egér a lézeres optikai szenzorának köszönhetően megbízhatóan teljesít szinte minden felületen – a fém kávéasztaloktól a kedvenc íróasztalod munkalapjáig. Méreteiből fakadóan könnyen hordozható, horizontálisan billenthető görgőjével kényelmesen lapozhatsz táblázatokban, weblapokon. Gömbölyű, tenyérbe simuló formájának és gumírozott felületének köszönhetően kényelmes használatot biztosít, a hozzá tartozó AA elem segítségével akár 10 hónapig is használható. A Logitech M535 Bluetooth egér szürke és kék színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

JPG 72 dpi -RGB--Hainan_20

A Logitech Options Software letöltésével a billentyűzet és az egér is saját igényeid szerint optimalizálható, a lehetőségeid tárháza szinte végtelen. Bár a két eszköz egymástól függetlenül is működik, a hasonló színek és dizájn miatt nagyon jól mutatnak együtt.

Elérhetőség

A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet várhatóan idén októbertől, a Logitech M535 Bluetooth egér valamivel korábban, már szeptembertől megvásárolható Európában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés