Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek a szuperfilmek a Samsung új tévéire

Dotkom

Megérkeztek a szuperfilmek a Samsung új tévéire

Az HBO GO már Tizen operációs rendszerű okostévékre is elérhető.

Már a Tizen operációs rendszerű Samsung okostévéken is élvezhető Magyarországon az HBO GO online tartalomszolgáltatása. 2015. augusztus 25-étől ugyanis erre a platformra is elérhető az HBO GO alkalmazása, amelynek segítségével – havi előfizetési díj ellenében – hozzá lehet férni az HBO GO videotárában elérhető több száz órányi tartalomhoz.

hbo_go_01

2015-től kezdődően a Samsung valamennyi új okostévéje a nyílt forráskódú Tizen operációs rendszert futtatja. Ez a platform nem csak jobb csatlakoztathatóságot és párhuzamos feladatellátást biztosít, de a fejlesztők számára is jobb lehetőséget kínál az alkalmazások fejlesztésére – amelyből a folyamatosan bővülő tartalmak révén a felhasználók profitálnak.

hbo_go_03

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy okostévéinken elérhető változatos tartalmakkal a szórakozás egy egészen új szintjét biztosítsuk vásárlóinknak. Jelentős eredmény, hogy a Tizen operációs rendszeren már az HBO GO alkalmazása is letölthető, amellyel az HBO GO teljes magyarországi online videokínálatához hozzá lehet férni Magyarországon. Segítségével a család minden tagja kedvére válogathat a mozifilmek, sikersorozatok, dokumentumfilmek, koncertfilmek, az animációs- illetve rajzfilmek között.” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés