Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen internetet ad a Telenor

Dotkom

Ingyen internetet ad a Telenor

Ingyen internetet ad a Telenor

Ingyenes internetet visz a Telenor a Balaton-parti strandokra.

Hipernet Roadshow-val járja körbe a Balatont a Telenor júliusban és augusztusban.  A vállalat munkatársai minden szombaton és vasárnap másik strandra települnek ki. A helyszíneken ingyenes internetezési lehetőséget biztosítanak a strandolóknak egy hatalmas ballonról, de bárki olyannak is segítenek, aki csak a lemerült mobilját szeretné feltölteni.

Budapest után a Balaton partjára települő Hipernet Roadshow következő állomása Keszthelyen lesz, a későbbi helyszínek listáját pedig itt lehet megtekinteni. A strandokra egy-egy hétvégére kitelepülő telenoros különítmény minden pihenni vágyónak segít jobbá tenni a balatoni élményeket függetlenül attól, hogy a nyaralók melyik mobilcég ügyfelei.

internettelenor

A Hipernet Roadshow helyszínein a hoszteszektől Hipernet-hotspot-kódkártyákat kaphatnak az érdeklődők. Ezeken olyan egyedi kódok találhatók, amelyekkel a Hipernet nevű hotspot-hálózatra lehet kapcsolódni bármilyen okostelefonnal, táblagéppelel vagy laptoppal. A promóció célja, hogy a felhasználók valós körülmények között bizonyosodhatnak meg a Hipernet által nyújtott sebességről függetlenül attól, hogy a Telenor ügyfelei-e, vagy sem. A hipernetes standok mellett a lemerült mobilok feltöltésében is segítenek a telenorosok, akik minden ismert készüléktípussal kompatibilis töltővel rendelkeznek.

A roadshow helyszínein az érdeklődők a Telenor Felfedező magazin nyári különszámát is megkaphatják ajándékba, amelynek melléklete egy egyedi, „Hipernet powered” felirattal ellátott, kék strandlabda.

A Telenor egyébként kiemelten kezeli a balatoni régiót, ahol a korábbi évek tapasztalatai alapján júliusban és augusztusban minimum két és félszeresére, de a turisták körében különösen népszerű településeken – például Siófokon –, akár hat-nyolcszorosára is emelkedik a Telenor mobilhálózatának forgalma. A turisták rohamára a Telenor kapacitásbővítéssel készült, hetvenhét balatoni bázisállomását tette alkalmassá a leggyorsabb Hipernet elérésére, a nyár végéig pedig további bővítéseket tervez. A Hipernet-hálózat mostanra már 95 százalékos lakossági lefedettséget biztosít a telenoros felhasználók számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés