Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult az easyJet iPhone-alkalmazása

Dotkom

Megújult az easyJet iPhone-alkalmazása

Az új alkalmazás számos funkcióval teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé az utazást.

A legújabb változatot azon visszajelzések alapján fejlesztették, amelyeket az App Store-ban, e-mailen vagy a fórumokon osztottak meg az utazók. Az alkalmazás modernebb felhasználói felületet kapott, és még inkább személyre szabott módon ad nekünk információt. Így például az utazásunk napján megjelennek a főképernyőn a járatunk legfontosabb adatai, háttérben az úti célunk fotóival.

2011-es indulásakor az easyJet iPhone-alkalmazása a jegyfoglalásra és a becsekkolásra adott lehetőséget, azóta pedig olyan népszerű funkciókkal bővült, mint az útlevél-szkennelés, a mobil beszállókártya vagy a járatok valós idejű nyomon követése. Nemrégiben pedig kiegészült az Apple Watch-alkalmazással is, amely megteremti a kapcsolatot az okosóra és a telefon között. Az easyJet mobilappját eddig 12,5 milliónál is többször töltötték le, a mobil beszállókártyát használó utasok száma meghaladja a heti 110 000-et.

app3

„A legújabb technológiák révén igyekszünk minél inkább segíteni az embereket utazásaik során, hogy easyJettel repülni ne csak megfizethető, hanem kényelmes is legyen. Kíváncsian várjuk a felhasználók véleményét a megújult alkalmazásról, hogy azokat egy sor izgalmas újdonsággal együtt beépíthessük a következő verzióba.” – mondta James Millett, az easyJet digitális vezetője.

A megújult alkalmazás már letölthető az App Store-ból, az év későbbi szakaszában pedig androidos okostelefonokra is elérhetővé válik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés