Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erre vártunk: Ingyenes állami továbbképzés mindenkinek

Dotkom

Erre vártunk: Ingyenes állami továbbképzés mindenkinek

Minden jogosítvánnyal rendelkezőnek érdemes megragadnia ezt a lehetőséget.

Hazánk közlekedési kultúrája köztudottan nem épp élvonalbeli, ám most az állam segítő kezet nyújt ennek megváltoztatására, mindezt ráadásul ingyen. 2015. március 1-jén elindították a Közlekedésbiztonsági programot, melynek célja, hogy a már jogosítvánnyal rendelkezők megismerhessék a KRESZ aktuális változásait, hiszen aki 10-20 vagy még több éve kezdett járművet vezetni, bizony nem feltétlen van tisztában az azóta érvénybe lépett új vagy megváltoztatott elemekkel. Ezért készült el a www.kreszfelfrissito.hu oldal, melyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság együttműködésével hoztak létre.

dugo

Az oldal segítségével alanyi jogon, ingyenesen frissíthetjük járművezetői elméleti tudásunkat az általunk kiválasztott kategóriákban (beleértve a kerépárost is!). A weboldal a legkorszerűbb e-learning technológiával adja át a szükséges ismereteket, ráadásul a KRESZ módosításain felül a leggyakoribb baleseti okokra és egyéb, a közlekedés biztonságával összefüggő kérdésekre is választ kaphatunk. A képzés csupán két óra alatt elvégezhető, és magánszemélyek mellett kiemelten ajánlott a cégek számára is, különösen ahol a járművezetés alapvető tevékenység. Továbbá még egy különleges akciót is meghirdettek magánszemélyek részére.

 

A képzést sikeresen elvégzők közül 50 ezren egy hatóságilag akkreditált (hivatalos) elméleti képzésen vehetnek részt az általuk választott kategóriában, mégpedig teljesen ingyenesen. Az új közlekedésbiztonsági programmal és a képzéssel  kapcsolatos további információk megtalálhatók a www.kreszfelfrissito.hu weboldalon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés