Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem lehet sikeres az autópiacon az Apple

Dotkom

Nem lehet sikeres az autópiacon az Apple

Ezt állítja a volt GM vezér.

Alaposan felrázta az internetet a legújabb pletyka, miszerint az Apple betörne az autók piacára. A kaliforniai gyártó jövőjével kapcsolatos információk azután kaptak szárnyra, miután több, hozzájuk tartozó, kamerákkal felszerelt Dodge Caravant fotóztak le Kalifornia utcáin. Ezek, az ismeretlen járművek természetesen felkavarták a rajongókat, többen már kész tényként kezelik, hogy a jövőben jön az Apple autó.

akerson2

Az ügyben megszólalt Dan Akerson, a General Motors korábbi vezérigazgatója is. Akerson szerint egyáltalán nem jó ötlet erre a területre belépni, hiszen elképesztően komoly biztonsági szabályoknak kell megfelelni, miközben a profit sokkal alacsonyabb annál, mint amit az Apple az okostelefonos piacon megszokott.  Akerson úgy gondolja, hogy az Apple jövője inkább az autós multimédiás rendszerekben rejlik, szerinte itt úgy érhetnek el sikert, hogy közben nem kell óriási összegeket fordítani egy komplett jármű kifejlesztésére.

Azért így se gondoljuk, hogy az Apple majd megretten, az iPod óta minden, átütő újdonság bemutatása előtt elhangzott, hogy miért nem éri meg belépni a piacra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés