Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Barracuda új megoldása a munkaerő termelékenységét és mobilitását támogatja

Dotkom

A Barracuda új megoldása a munkaerő termelékenységét és mobilitását támogatja

A Barracuda Networks, Inc. (NYSE: CUDA), a felhőhöz kapcsolódó biztonsági és tárolási megoldások egyik vezető szállítója bejelentette Data Protection Plus nevű újdonságát, amelynek célja, hogy a felhasználók megőrizhessék kritikus fontosságú adataikat, illetve bárhonnan, bármilyen eszközről elérhessék és megoszthassák azokat. A kezdeményezés részeként a vállalat a felhőhöz kapcsolódó biztonsági mentési, archiválási és termelékenységi megoldásainak jelentős fejlesztéseiről, valamint a C2C Systems, az információkezelési, e-mail archiválási és PST-fájlkezelési megoldások egyik vezető szolgáltatójának felvásárlásáról számolt be.

Napjaink modern munkahelyeit a virtualizáció, a felhőalapú rendszerek előnyeinek kihasználása és a mobilitás jellemzi. A vállalatokat érintő egyik legnagyobb informatikai kihívás, hogy gyakran korlátozott idő és erőforrások mellett kell biztosítaniuk az üzleti alkalmazások megfelelő működését, ezért a védelem érdekében újfajta gondolkodásmódra van szükség. A Data Protection Plus  a legújabb innovációt testesíti meg a tárolási termékek körében; felgyorsítja a virtualizációs, felhőalapú és mobil technológiák alkalmazását. A megoldás részeként elérhető új funkciók pedig plusz költségek nélkül állnak az Energize Updates szolgáltatások előfizetőinek rendelkezésére.

A Data Protection Plus kiemelt újdonságai:

Protection Plus: Rendelkezésre állás – Barracuda Backup A Barracuda Backup 6.0-s verziójának fejlesztései közé tartozik – a felhőalapú mellett – a helyi felügyelet, amely lehetővé teszi a privát környezetekben történő felhasználást a vezérlési adatok felhőbe történő továbbítása nélkül, a gyorsabb helyreállítási időt a Microsoft Hyper-V virtuális gépek részletes helyreállításával, valamint támogatja a Microsoft SQL Server 2014 adatbázisokat.

Protection Plus: Hozzáférhetőség – Barracuda Message Archiver A Barracuda Message Archiver 4.0 képes az adatok Barracuda Cloud rendszerbe történő áthelyezésére vagy átmásolására. Az új felhőalapú archiválás révén a felhasználók akkor is bármilyen eszközről hozzáférhetnek e-mailjeikhez, ha a lokális e-mail szolgáltatás nem elérhető. Ez bővíti a kapacitásokat és a kihelyezett katasztrófa-helyreállítási szolgáltatásokat. A 4.0-s verzióval a felhasználók további eszközöket csatlakoztathatnak az erőforrások túlzott mértékű leterhelése nélkül a kapacitásbővítés és az összevont keresés érdekében. Emellett az eszköz virtuális készülékként áll azok rendelkezésére, akik további hardverek nélkül szeretnének archiválni.

Protection Plus: Információkezelés – a C2C Systems felvásárlása A C2C Systems integrációja révén a Barracuda teljesebb információkezelési és archiválási termékportfóliót kínál ügyfeleinek az IT infrastruktúra és a tárolási költségek optimalizálása érdekében. A két vállalat egyszerűségre és felhasználói élményre épülő közös filozófiája hozzáadott értéket biztosít a teljes archiválási termékportfólióban, amely már fájl- és üzenetarchiválási, elektronikus adatfeltárási és PST-fájlkezelési megoldásokat is magában foglal. Ezekkel a kiegészítésekkel a Barracuda hozzájárul az elosztott PST-fájlokkal kapcsolatos kockázatok kiküszöböléséhez, az elektronikus adatfeltárás időveszteségének csökkentéséhez, valamint az információkezelés és a szabályozási kezdeményezések támogatásához.

Protection Plus: Mobilitás – Barracuda Copy

Az új Barracuda Copy Site Server maximalizálja az elérhetőséget, a teljesítményt és a biztonságot a helyi és felhőalapú fájltárolás, fájlszinkronizálás és -megosztás kombinációja által. A megoldás képes a helyi címtárakkal való együttműködésre is.

Protection Plus: Termelékenység – Barracuda SignNow A megújult Barracuda SignNow Appliance készülékkel a szervezetek biztonságos környezetben, telephelyükön alkalmazhatják az elektronikus aláírási megoldást, megosztást, bejelentkezést és együttműködést, akár hardveres, akár virtuális kivitelben.

A Barracuda megoldásaival a felhasználók optimalizálhatják IT infrastruktúrájukat, és – a telepítés méretétől és típusától függetlenül – központilag kezelhetik azokat a konfigurációt, megfigyelést és jelentéskészítést támogató integrált, egyszerűen használható webes felhasználói felületeken keresztül.

„A felhő és a virtualizáció alkalmazásának elterjedésével az adatok minden eddiginél könnyebben hozzáférhetőek, az informatikai szervezeteknek ezért rugalmas megoldásokra van szükségük. Nem csak azért, hogy megvédjék adataikat, hanem, hogy gyors helyreállítási és hozzáférési lehetőségeket nyújtsanak a munkatársaik számára. A Barracuda biztosítja az ügyfeleknek ezt a rugalmasságot, hiszen különféle választási lehetőségeket kínál tárolási termékeihez”- nyilatkozta Dave Simpson, a 451 Research vezető tárolási elemzője.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés