Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már tévénken is élvezhetjük a Telenor TV-szolgáltatását

Dotkom

Már tévénken is élvezhetjük a Telenor TV-szolgáltatását

Már tévénken is élvezhetjük a Telenor TV-szolgáltatását

A Telenor egy évvel ezelõtt indította el okoseszközökre és számítógépekre tervezett szolgáltatását, a MyTV-t. Az elsõ év tapasztalatai alapján a szolgáltatás megújul: bõvebb csatornakínálat, még több tematikus csomag, új sorozatok kerülnek a képernyõkre, valamint idõalapú adatjegyek és nagyképernyõs szolgáltatás is elérhetõ lesz.

„A Telenor ügyfelei mindenben a legjobbat érdemlik, így szolgáltatásunkat folyamatosan az õ igényeikhez alakítjuk, ezért kínálunk most kétszer annyi csatornát, immár tévéképernyõs, otthoni szolgáltatásként, kedvezõbb és rugalmasabb tematikus csomagok és adatjegyek formájában” – mondta a megújult szolgáltatás bemutatóján Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelõs vezérigazgató-helyettese.

Közel kétszer annyi csatorna, köztük a legnagyobbak

A MyTV számos tekintetben megújul az elsõ születésnapján, hogy felhasználóinak még többet és még jobbat nyújtson. A csatornakínálat jelentõsen kibõvül: a korábbi 14 helyett mostantól 25 tévécsatorna élõ adását követhetik az elõfizetõk – köztük a legnagyobb, legnézettebb hazai kereskedelmi adók, így az RTL Klub, a TV2, az MTVA, valamint az AXN csatornáit is. A Videotár pedig olyan nagysikerû sorozatokkal egészül ki, mint a Breaking Bad – Totál szívás, vagy a Robert Rodriguez filmje alapján készült és elsõként a rendezõ saját TV-csatornáján debütált Alkonyattól pirkadatig sorozat.

Új csomagok, új tematika – a felhasználói igényekhez igazítva

A csatornakínálattal együtt a mûsorcsomagok is megújulnak. Az Alapcsomagon felül az új struktúrában a korábbi három helyett mostantól hat csomag választható. A kisebb, tematikus csomagok révén az ügyfelek mostantól még inkább az egyéni igényeik, érdeklõdésük szerint állíthatják össze a szolgáltatást.

Alapcsomag – 990 Ft
M1, M2, Duna, Duna World, RTL Klub, Film+, Cool, RTL II, RTL+, Muzsika TV, TV2, SuperTV2 Story4

Film – 590 Ft
Film+ 2, Filmbox, Filmbox Plus, Filmbox Extra

Női – 490 Ft
Story5, FEM3, FashionBox

Sorozat – 690 Ft
Sorozat+, AXN, AXN Black, AXN White, PRO4

Tévétár – 190 Ft
M1, M2, Duna, Duna World visszajátszható adás

Videótár – 1990 Ft
AXN, ProRom, MTVA, TV2, Sundance

Extra – 990 Ft

Chromecastra költözik a MyTV – a háztartások teljes értékû TV-szolgáltatásaként

A MyTV nagy elõnye a rugalmasság, hiszen a mobil megoldásnak köszönhetõen a tévémûsorok, filmek és sorozatok szinte bárhol és bármikor elérhetõek, egy elõfizetéssel egyszerre akár négy eszközön – okostelefonon, asztali számítógépen, laptopon és táblagépen is. Az elõfizetõi visszajelzések alapján egyértelmûen kirajzolódott az igény arra, hogy a szolgáltatás nagy képernyõn (TV-n) is használható legyen. Ezért a MyTV november 25-tõl televízión is futtatható a Google Chromecasttal, amellyel a Deezer Zene szolgáltatás is kompatibilis, így az otthoni tévé akár szórakoztatóközponttá is alakítható és ezzel a MyTV a legszélesebb eszköztámogatást kínálja.

A Chromecast egy pendrive-méretû, HDMI-csatlakozóval rendelkezõ televíziókhoz csatlakoztatható eszköz, amely az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül képes MyTV-elérésre. A Chromecast két csomagajánlattal is elérhetõ lesz. A MyTV Videotárhoz havi 1980 forintért hozzáférést biztosító Otthoni Sorozatrajongó csomagra 1 év hûséget vállaló elõfizetõk egyszeri díj ellenében, 6990 forintért juthatnak hozzá a Chromecast eszközhöz. Egy másik konstrukcióban, 2014. decemberétõl a Deezer Zene szolgáltatást is tartalmazó Otthoni Szórakozás csomagban is elérhetõ lesz a nagyképernyõs élményt biztosító Chromecast eszköz, egyszeri szintén 6990 forintért, a szolgáltatásra vállalt 1 év hûség esetén 2990 forint havidíj mellett.

Új csomagstruktúrához új adatjegyek

A Telenor átalakította tematikus, kifejezetten a MyTV-hez használható adatjegyeit is annak érdekében, hogy az élõ adásokat és a több mint 2000 órányi tartalmat gondtalanul élvezhessék az ügyfelek útközben, a Hipernet segítségével. A három új adatjegy a felhasználók jobb tájékozódása érdekében mostantól nem adatmennyiséget (gigabájtot), hanem idõtartamot (órát) kínál. Az óraszámokhoz olyan adatmennyiség tartozik, amellyel a lehetõ legjobb minõségben is gondtalanul felhasználható az adott idõmennyiség. November 26-tól két új adatjegy kapható: egy 3 órás 290 forintért, illetve egy 10 órás 690 forintért. A harmadik, 50 órás jegy 1790 forintért december közepétõl lesz elérhetõ.

2015. február 4-ig ajándék a Telenortól

2015. február 4-ig a megújult MyTV szolgáltatás jelenlegi és jövõbeni felhasználói, valamennyi mûsorcsomagot – az Extra kivételével – ingyenesen megrendelhetik, amelyhez havi 3 órányi ingyenes MyTV adatmennyiséget biztosít a Telenor. További információ a MyTV-rõl: http://www.telenor.hu/mytv



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés