Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ideje játszani: megérkezett a 3D LEGO katalógus

Dotkom

Ideje játszani: megérkezett a 3D LEGO katalógus

A LEGO csoport második féléves katalógusa részeként piacra dobott egy innovatív 3D-s applikációt, amitől minden LEGO rajongó lázba jön. Az alkalmazás a szó szoros értelmében az összes LEGO minifigurát, és még a LEGO építményeket, illetve járműveket is mozgásba hozza, mivel a rajongókat minden egyes oldalon egy rövid film szórakoztatja.

A LEGO 3D katalógus applikáció segítségével a rajongók egyedülálló módon keresgélhetnek a termékek között. Általában a termékeket, és azok kisebb képeit láthatjuk, de az új applikáció egy valóságos kalandot kínál számunkra, ami mindeközben hihetetlenül egyszerűen kezelhető. Mindössze le kell tölteni az applikációt, és az okostelefont vagy készüléket a LEGO katalógus oldala felé kell helyezni. Hirtelen a LEGO minifigurák, építmények és járművek mozogni kezdenek, sőt, a készülékkel végzett minden további mozdulat új mozgást, illetve mini LEGO történetet eredményez.

Ez az alkalmazás tökéletesen tükrözi a LEGO Csoport állandó törekvését, hogy forradalmasítsa a gyermekek játszási szokásait. Az ötlet eredeti célja az volt, hogy kihasználja az okostelefonok képességeit, képfelismerő funkcióit és a beépített kijelzőjét egy valódi, fizikai világhoz kapcsolódó játékélmény eléréséhez. A katalógus, amely rendkívül népszerű a LEGO vásárlók körében, bemutatja a termékportfóliót és a játéklehetőségeket is,  így a kommunikációs csatornák egyik kulcsszereplője.

“A napirendünk egyik legfontosabb helyén a digitalizáció szerepel, így állandóan azon dolgozunk, hogy felfedezzük a gyors technológiai fejlődésnek köszönhető új lehetőségeket.” – nyilatkozta Zdeňka Kučerová, a LEGO Csoport Közép-Kelet Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős digitális aktiváció menedzsere.

A LEGO Magyarország youtube csatornáján megnézheted hogy működik (https://www.youtube.com/watch?v=heQ01F6PQr8&list=UUkZ_ODeroTZwfX8dZgHqXBQ), vagy akár  letöltheted és ki is próbálhatod! A LEGO 3D katalógus letölthető iPhone, iPod, iPod Touch 4G és androidos készülékekre egyaránt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés