Connect with us

Hirdetés

technokrata

A rEVOLUTION Software Kft. bekerült Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé

Dotkom

A rEVOLUTION Software Kft. bekerült Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé

Kiváló hitelképességű vállalat tanúsítványt szerzett a rEVOLUTION Software Kft., és Bisnode A minősítésével bekerült Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé. A Bisnode nemzetközi sztenderdek alapján, országspecifikus sajátosságok beépítésével vizsgál át cégeket, és sorol be – megfelelőség esetén – a pénzügyileg alacsony kockázatú vállalatok közé.

A néhány lelkes magyar fiatal által 1992-ben alapított rEVOLUTION Software Kft. Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínál ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan speciális iparági problémára. Éves nettó árbevétele mára meghaladja az 530 millió Ft-ot, rendszereit eddig több mint 20 000 cég választotta.

Többnyire saját fejlesztésű termékei között megtalálható a kifejezetten magyar igényekre szabott, gyorsan bevezethető, saját fejlesztésű rEVOL Express kisvállalati dobozos szoftvercsalád és az Iroda++ integrált ügyviteli szoftver, de a cég a Microsoft CRM rendszerét, valamint a Microsoft Dynamics NAV (korábban Navision) vállalatirányítási rendszert is forgalmazza a Microsoft Partnereként – ez utóbbihoz igény szerinti egyedi fejlesztéseket is végez.

„Cégünk tevékenységében a szakmai háttér és tapasztalat mellett a megbízhatóság a legfontosabb elem, ezért is tartottuk fontosnak, hogy hiteles, objektív minősítést tudjunk felmutatni jelenlegi és leendő üzleti partnereink számára” – mondta el Somkutas Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. marketing vezetője. „Büszkék vagyunk a most megszerzett Bisnode A tanúsítványunkra, amely kiváló hitelképességünket igazolja.”

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján, a tanúsítvány jelzi, hogy az  AAA, AA vagy A Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgymint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett pedig beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgymint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. Figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait, a róla megjelenő sajtóhíreket, sőt azt is, hogy a cég milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A rEVOLUTION Software Kft. által elnyert Bisnode A tanúsítványra a magyar piacon működő cégeknek csupán 7,44 százaléka jogosult.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés