Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérhető az iLex, avagy a magyar, intelligens jogi rendszer

Dotkom

Elérhető az iLex, avagy a magyar, intelligens jogi rendszer

Az iLex jogi szolgáltató megoldás Közép-Kelet Európából elsőként kerülhet fel az IBM új, globális értékesítési csatornájába, az IBM Cloud Marketplace-be. A jogi ügyek intézését és menedzselését megkönnyítő innovációt nagyvállalatok és kisvállalkozások egyaránt használhatják, a szolgáltatás az IBM felhőplatformján fut.

Az iLex, a magát nemzetközi startupként meghatározó iLex Systems Zrt. terméke. Az intelligens jogi szolgáltató rendszer több évig tartó fejlesztői munka eredményeként jött létre, magyar felsővezetők, vállalati ügyvédek és informatikusok együttműködésével. A megoldás átfogja a teljes vállalati jogi folyamatrendszert, használatával javul a jogi munka hatékonysága és átláthatósága, mellette csökkennek a jogi tevékenységgel összefüggő költségek. Az iLex rendszere több mint 100 jogi és támogató funkcióval segíti a vállalati menedzsment munkáját, a kisebb cégek számára pedig kiszervezett jogi szolgáltatások, például ügyvédi tanácsadás, online elérését is támogatja.

Az iLex infrastruktúrájának felépítésében az IBM Magyarország segített, a rendszer üzemeltetése is az IBM Softlayer felhőplatformján zajlik. A technológiai nagyvállalat azonban nemcsak informatikai támogatást nyújt a működéshez. Az IBM azt szeretné, hogy a magyar innovációt külföldön is minél többen megismerjék, ezért – a közép-kelet európai régióból első termékként – az iLexet saját globális piacterén, az IBM Cloud Marketplace-en is elérhetővé teszi.

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen innovatív hazai startuppal működhetünk együtt, és reméljük, hogy segítségünkkel a jövőben további hasonló ötletek hódíthatják meg a nemzetközi piacokat.” – fogalmazott Pongrácz Ferenc, az IBM Délkelet-Európai üzletfejlesztési igazgatója.

„Az IBM felhő technológiája és szakértelme garancia arra, hogy a legmagasabb szintű globális nagyvállalati elvárásoknak is megfeleljünk; a nemzetközi innovációban játszott piacvezető szerepe pedig arra, hogy az általa támogatott társaságok bejussanak a nemzetközi IT piac elit rétegébe.” – mondta dr. Ritter Marianna, az ILex Systems Zrt. vezérigazgatója. Az iLex azt tervezi, hogy a későbbiekben az IBM mobil és analitikai szoftvermegoldásait is beépíti szolgáltatásába.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés