Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek a Nikon újdonságai

Dotkom

Megérkeztek a Nikon újdonságai

A Nikon 2014. szeptember 12-én bemutatta a gyors, sokoldalú és agilis D750-et. Az új tervezésű, FX-formátumú érzékelő kivételes képminőséget és minden eddiginél tisztább képeket biztosít nagy ISO-értékek mellett történő fotózáskor. Ez a modell döbbenetes érzékenységű AF-teljesítmény, akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel, valamint 1080/60p felbontású/sebességű teljes HD videofelvétel mellett strapabíró, elforgatható monitorral segíti a művészi kifejezés szabadságát. A beépített Wi-Fi funkció segítségével pillanatok alatt könnyedén megoszthatók a remek, FX-formátumú fényképek.

– A Nikon ma új, izgalmas objektívet jelentett be a kreatív fényképészek számára: ez az AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED. Ez a dinamikus, rendkívül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektív ideális választás a perspektíva kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez, valamint az igazán magával ragadó képek készítéséhez.

– A vállalat a mai napon bejelentette első beépített LED lámpás vakuját, az SB-500-at, amely bölcs választás a nagyobb megvilágítást igénylő videósok és fotósok számára.

– Azokra is gondoltak, akik divatos megjelenésükről aktív életmódjuk során sem szeretnének lemondani, ezért bemutatta az új, vízálló ACULON W10 távcsöveket. Ideális az aktív életet élőknek, a kirándulást, kempingezést, szabadtéri eseményeket és koncerteket, illetve látványsportokat kedvelőknek.

– A Raindance szervezettel és Asia Argentoval együtt ma bejelentette az első Nikon Európai Filmfesztivál megnyitását. A versenyen amatőrök és hivatásos filmesek egyaránt részt vehetnek, feladatuk egy legfeljebb 140 másodperces, „A Different Perspective” (Más nézőpont) nevű téma köré épülő rövidfilm készítése.

   



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés