Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már az USA-ban is használható a Vodafone Napijegy

Dotkom

Már az USA-ban is használható a Vodafone Napijegy

A Vodafone szeptember elsejével az Egyesült Államokra is kiterjesztette az Európa Napijegy hatókörét, így az USA-ban is kiszámítható, napi 990 Ft-os költséggel, a hazai árakon, a hazai adatforgalmi keret terhére lehet használni a mobilokat, jelentette be a Vodafone kedden.

Az egy átlagos amerikai hamburger áránál* is kevesebbe kerülő Európa Napijeggyel az utazók,  ahogy EU területén, illetve Norvégiában, Liechtensteinben, Svájcban és a nagyon sokak által látogatott Törökországban, úgy az Egyesült Államokban is az itthoni tarifájuknak megfelelő díjakon indíthatnak hívásokat, küldhetnek SMS-eket vagy internetezhetnek a hazai adatforgalmi keretük terhére.

A magyar piacon már a kiterjesztés előtt is egyedülállónak számító Európa Napijegy 2014. szeptember elseje és 2015. január 31-e között vehető igénybe az USA-ban, a magyar turisták által a legtöbbet látogatott Európán kívüli országban. Az Európa Napijegyet az előfizetéses csomagokkal rendelkező ügyfelek SMS-ben, a 1270-es számra küldött EUNAPI kóddal, vagy online rendelhetik meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés