Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG is számos EISA díjat tudhat magáénak

Dotkom

Az LG is számos EISA díjat tudhat magáénak

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy 4K OLED TV-je, Smart+ TV-je, SoundPlate hangrendszere és csúcskategóriás LG G3 okostelefonja egyaránt elismerésben részesült az EISA (European Imaging and Sound Association) 2014–2015-ös díjátadóján. Az LG az egyetlen vállalat, amely három egymást követő évben érdemelte ki az EISA díját OLED TV technológiájáért, legfrissebb eredményével így megszilárdította vezető szerepét a szórakoztatóelektronika világában.

Az EISA „Európa legjobb felsőkategóriás TV-készüléke 2014–2015” kategóriájának győztese, az LG 77 hüvelykes 4K OLED TV-je (77EC980V modell) az első 4K felbontású TV, amely ötvözi a legmodernebb OLED és WRGB technológiákat. A legújabb megjelenítési technológiák együttese éles, részletgazdag képet és végtelen kontrasztarányt eredményez. A 4K OLED TV ergonomikusan ívelt képernyője magával ragadó vizuális élményt és széles betekintési szöget kínál. Emellett az LG Tru 4K Engine Pro technológiának köszönhetően a 77EC980V közel Ultra HD képminőségre képes felkonvertálni az alacsonyabb felbontású tartalmakat.

Az „Európa legjobb Smart TV-je 2014–2015” kategória győztese, az LG 55 hüvelykes SmartTV-je (55LB870V modell) éles és tiszta Full HD képet, pontos színeket, mély kontrasztot és széles betekintési szöget biztosít. A formabontó webOS platform révén az 55LB870V egyszerű és intuitív kezelőfelületén gyorsan és egyszerűen érhető el a szórakoztató tartalmak széles tárháza. Az LG CINEMA SCREEN kialakítás ultravékony keretei ezen felül elegáns, szinte szegélymentes megjelenést kölcsönöznek a SmartTV-nek, így a néző még jobban elmerülhet a cselekményben.

Az EISA „Európa legjobb házimozi soundbase hangrendszere 2014–2015” kategória első helyezettjének járó díját az LG SoundPlate (LAB540-es modell) vihette haza. A kialakításánál fogva kényelmesen és diszkréten a TV alá helyezhető vékony SoundPlate teljes körű szórakoztatóelektronikai megoldást kínál. A masszív 4.1 csatornás, aktív vezeték nélküli mélysugárzóval is felszerelt 320 W-os surround házimozi-hangrendszer mellett az LAB540-es modellben egy beépített 3D Blu-ray-lejátszó, valamint Smart TV-funkciók is helyet kaptak. Bluetooth-kompatibilitásának köszönhetően a hangrendszer külső eszközökről is kényelmesen lehetővé teszi hangfájlok közvetítését.

A debütálása óta már széles körben elismert LG G3 okostelefon az EISA díját is kiérdemelte: az „Európa legjobb felsőkategóriás okostelefonja 2014–2015” kategória győztese lett. Az LG G3 díjazása precedens értékű, hiszen a telefon jórészt felhasználói visszajelzések alapján készült, a „Simple is the New Smart” koncepció mentén. Lélegzetelállító Quad HD kijelzőjével és lézeres autofókusszal felszerelt 13 megapixeles OIS+ kamerájával gyorsan és könnyedén képes megörökíteni és visszaadni az élet különleges pillanatait. Az LG G3 saját fejlesztésű szoftvere olyan innovációkat kínál, mint a Smart Keyboard, a Smart Notice és a Knock CodeTM, az egyszerűen kényelmes, okos és biztonságos felhasználói élmény érdekében.

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan köztiszteletnek örvendő szervezet ismeri el termékeinket, mint az EISA — fogalmazott Hyun-hwoi Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. — Az LG a jövőben is igyekszik új távlatokat nyitni a technológia és a formatervezés területén azért, hogy világszerte megfeleljen a vásárlók igényeinek, akik az LG-től várják az iparág legkiválóbb termékeit.”

Az EISA testület 20 európai ország 50 szakkiadványát tömöríti, amelyek a legújabb hang- és képfeldolgozó technológiák területének újdonságaival foglalkoznak. Az EISA évente megrendezett díjátadóján a legkiválóbb fogyasztói audio- és videotermékek részesülhetnek elismerésben hat fő kategóriában: audio, videó, szórakoztatóelektronika, fényképészet, autóelektronika és mobileszközök. A díjakat azok az új termékek kaphatják meg, amelyekben testet ölt a fejlett technológiák, szolgáltatások, formatervezés, ergonómia és az ár-érték arány legkiválóbb ötvözete.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés