Connect with us

Hirdetés

technokrata

Iparágvezető az LG UltraWide monitor termékcsaládja

Dotkom

Iparágvezető az LG UltraWide monitor termékcsaládja

Az International Data Corporation (IDC) kutatása alapján az LG Electronics IPS 21:9 UltraWide monitor termékcsaládja jelenleg az iparágvezető. Az LG a 21:9-es képarányú monitorok globális piacán 63%-os részesedést ért el 2014 első negyedévében. Ezzel 2012 utolsó negyedévéhez képest megkétszereződött a vállalat piaci részesedése. Magyarországon az LG piaci részesedése az első negyedéves adatok alapján 78%-os az ilyen monitorok tekintetében.

Az elmúlt évben a 21:9-es monitorok piaci szegmense hétszeres növekedést ért el, és az eladott modellek többségét az LG termékcsaládjának tagjai teszik ki. A PC-monitorok piacával foglalkozó IDC Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker szerint az elmúlt öt pénzügyi negyedévben a 21:9-es képarányú monitorok értékesítésében az LG volt a vezető világszerte.

A kiemelkedő eladási mutatók, elismerések és pozitív kritikák jól mutatják, hogy az LG képes olyan innovatív kijelzők megalkotására, amelyek a fogyasztók és az iparági szakemberek számára egyaránt meggyőzőek. Prémium minőségű kialakításának és képminőségének köszönhetően az LG 34UM95-P IPS 21:9-es UltraWide monitora kiérdemelte az Intertek, a TÜV és az UL minősítését, a Plus X Award díjat, valamint a legmagasabb értékelést a PRAD-tól, amely a kijelző-értékelések egyik legmegbízhatóbb forrása Németországban.

„Nagy öröm az LG számára, hogy vezető lehet a 21:9-es képarányú monitorok nemzetközi és hazai piacán egyaránt. Az LG 2014 júniusában mutatta be hazánkban új, 21:9-es képarányú monitorcsaládját, ráadásul az LG volt az első a globális piacon, aki 21:9-es, 34 hüvelykes QHD felbontású monitort mutatott be” — mondta elMr. Chung Hoon Kim, az LG Electronics Magyar Kft. üzleti megoldások divíziójának vezetője, majd hozzátette: „Idén a 21:9-es monitorokra helyezzük a fókuszt, ami az UM95-ös és az UM65-ös monitorokat tartalmazza. Erre az évre vonatkozó tervünk Magyarországon, hogy a felhasználók minél szélesebb rétegét elérve a 21:9-es termékpalettánkkal megtartsuk és növeljük a piaci részesedésünket a monitor szegmensben. ”

Az Intertek a közelmúltban a Quality & Performance Mark (QPM) minőségi és teljesítmény-elismeréssel jutalmazta a 34UM95 modellt. Az élénk, élethű színek megjelenítésére képes, mozifilm-képarányú monitor magával ragadó élményt nyújt filmnézéskor és szélesvásznú játékoknál egyaránt. A 34UM95 a PC-kel és az új Mac Pro számítógéppel egyaránt kompatibilis. Az LG 34UM95 monitora a „Sehr Gut” („Nagyon jó”) értékelést kapta a PRAD-tól, ami a legmagasabb (öt csillaggal egyenértékű) pozitív értékelés. A PRAD különösen nagy elismeréssel nyilatkozott a monitor lenyűgöző képminőségéről és színkezeléséről.

Az LG IPS 21:9 UltraWide monitorai június eleje óta elérhetők hazánkban is. További információért keresse fel az LG UltraWide monitorainak a weboldalát: http://www.lg.com/hu/ultrawide-monitor



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés