Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjnyertes lett a Nikon D4S kamerája

Dotkom

Díjnyertes lett a Nikon D4S kamerája

A Nikon nagy presztízsértékű eredményt ért el az idei EISA díjátadón, hiszen csúcskategóriás full-frame fényképezőgépe, a Nikon D4S elnyerte az év európai professzionális D-SLR fényképezőgépének járó „European Professional D-SLR Camera 2014-2015″ címet.

A bejelentést megelőzően ugyanez a fényképezőgép idén már kapott a TIPA (Technical Image Press Association) által odaítélt díjat is – kiérdemelte a „Best D-SLR Professional” (Legjobb Professzionális D-SLR) elismerést is.

Dirk Jasper, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A D4S képviseli D-SLR termékcsaládunk csúcsát, amely a Nikon értékeinek és tudásának legjavát testesíti meg. Ezzel a fényképezőgéppel a profi fotósok mindenre felkészülten várhatják a megfelelő pillanatot – minden egyes eleme a kivételes képeket és a páratlan sebességet szolgálja. Örömmel értesültünk arról, hogy a fényképezőgép elnyerte az EISA és a TIPA díjait.”

Az EISA minden évben kiválasztja az audiovizuális eszközök különféle kategóriáinak legjobbjait az előző 12 hónap során Európában piacra dobott termékek közül. Azokat a termékeket díjazza, amelyeket a lelkes és professzionális közönség leginkább értékel kiemelkedő minőségük és kreatív funkcióik miatt. A díjak odaítélését végző zsűriben több mint 50 – Európa akár 20 országában kiadott, fotózással, videózással, audióval, házimozival, illetve mobil elektronikával foglalkozó – élvonalbeli szaklap kap helyet. www.eisa.eu

European Professional D-SLR Camera 2014-2015: a Nikon D4S

Az EISA zsűrijének nyilatkozata: „A Nikon D4 után két évvel megjelent Nikon D4S külseje szinte megegyezik a D4 formavilágával, belseje azonban számos fejlesztést rejt. Az új EXPEED 4 képfeldolgozónak köszönhetően lenyűgöző, akár ISO 409 600 értékig terjedő ISO érzékenységtartományt kínál, továbbá kivételesnek számító, 11 kép/másodperces élességkövetést. Emellett a továbbfejlesztett 51 pontos automatikus élességállításnak és a D-videó funkciónak köszönhetően a D4S használhatósága jelentősen felülmúlja az elődjéét. Az EISA szakértői csapata által végzett alapos tesztelés megmutatta, hogy a Nikon D4S méltán nyerte el a Professional D-SLR Camera of the Year díjat.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés