Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismerd meg a csúcstechnikát az Erzsébet téren

3DPrint

Ismerd meg a csúcstechnikát az Erzsébet téren

3D nyomtatás, holdjárók és planetárium a Design Terminál szervezésében.

Újra startol a Budapest 3D Printing Days eseménysorozat, ahol 3 helyszínen, 6 országból, 30 nemzetközi kiállítóval és közel 20 előadással találkozhatnak az érdeklődők. A Design Terminál 2014. június 5. és 7. között második alkalommal szervezi meg a 3D nyomtatás technológiáit felvonultató rendezvénysorozatát, melynek főtámogatója a T-Systems Magyarország Zrt.

A 3D nyomtatás forradalmasítja a gyártást, különböző iparágaknak ad új lehetőséget valamint új termékek kivitelezését teszi lehetővé. A Budapest 3D printing Days célja, hogy a 3D technológia különböző alkalmazási területeit mutassa be az ipari felhasználástól a kereskedelmi- és otthoni használatig. Az esemény alatt az interaktív bemutatók és 3D nyomtatással készített tárgyak kiállítása mellett szakmai beszélgetések, előadások és képzések várják az érdeklődőket június 5. és 7. között. A Design Terminál szakmai partnerei a Leonar3DoFreeDee Printing Solutions, aVarinex Informatikai Zrt. és az AVEC Group.

_MG_8682

A rendezvény idén kiemelt figyelmet fordít a régióban a 3D nyomtatás területén innovatív terméket létrehozó startupokra, induló vállalkozásokra. A közép-európai régió, azaz a V4-es szervezőpartnerek segítségével Budapestre hozza a régió legérdekesebb innovációit a 3D nyomtatás területéről.

Az esemény társrendezvényét, a Google Lunar XPRIZE Team Summitot 2014. június 4. és 6. között rendezik Budapesten, melynek házigazdája a verseny magyar résztvevője, a Puli Space Technologies, főtámogatója pedig aDesign Terminál. A nyilvános programoknak a Design Terminál ad otthont június 4-én és 5-én, ahol a világ egyik legjelentősebb technológiai versenyének, a Google Lunar XPRIZE csapatai is bemutatkoznak, az Akvárium klubban pedig az Utazó Planetárium látványos bemutatója várja az érdeklődőket.

B3DPD

Design Terminál feladata, hogy segítse a fiatal, feltörekvő kreatívipari vállalkozások bemutatkozását, mindemellett vállalkozásösztönző tevékenységével hozzájárul a magas hozzáadott értékű, szellemi teljesítményen és egyéni képességeken alapuló gazdasági ágazatok európai térnyeréséhez, ezáltal a közösség versenyképességének növeléséhez is.

További részletek:http://3d.designterminal.hu/hu/



Szólj hozzá!

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés