Connect with us

technokrata

Nyelvtanulás gombnyomásra

Dotkom

Nyelvtanulás gombnyomásra

Forradalmasíthatja a nyelvtanulást a Click 4 Skill elnevezésű mobiltelefon alkalmazás.

Három éves kutató- és fejlesztőmunka után már elérhető a Click 4 Skill nevű mobil nyelvtanár, amely forradalmasíthatja az idegennyelv-tanulás folyamatát. A MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatójának, Havasi Zoltánnak az ötletén alapuló mobiltelefon alkalmazás jóval dinamikusabb és kötetlenebb tanulást biztosít a korábbi metódusokhoz képest, és a szintek felépítésének köszönhetően maximális rugalmasságot és már hét hónap tanulás után stabil nyelvtudást biztosít.

Az oktatás alapvetően perceptuális rendszer alapú, a szaglást leszámítva az összes érzékszervünkre hatást gyakorol: az észlelésre, látásra, hallásra, tapintásra hatva segíti a gyors és eredményes fejlődést. Kutatások kimutatták: az ilyen módon megtanult kifejezések és a nyelvtan sokkal mélyebben megmarad az emlékezetben, nagyobb eséllyel válik hosszútávon használható tudássá.

A rendszer összesen 56 leckét tartalmaz, melyből a közel három hónapos teszt üzemmódban az első hat rész ingyenesen kipróbálható, az alkalmazást teljes egészében a www.click4skill.hu honlapról lehet letölteni, de magánszemélyek számára a Google Play áruházban is elérhető, ahol a vásárlás leckénként vagy fejezetenként is megtörténhet, ami részletfizetésre is lehetőséget ad. A Click 4 Skill egyelőre angol nyelvtanulásra alkalmas és kizárólag Android telefonon érhető el, de hamarosan további nyelveken, valamint különböző operációs rendszereken is futtatható lesz.

Click4skill

A regisztráció után egymásra épülő modulok segítségével tanulhatunk, a leckék végén a továbblépéshez sikeres vizsgát kell tennünk. A vizsgaeredményeken túl több szempontból is rendszeresen visszajelzéseket kapunk: a felhasználó leckétől függetlenül minden tanult szó és mondat esetében látja, hogy adott hónapban és napon, illetve összesen hány darabbal találkozott a tanulás során. Továbbá a program kiírja, hogy eddig hány percet töltött tanulással, és ha így folytatja a felhasználó, akkor körülbelül mikorra fog végezni a teljes anyaggal.

„Gyermekkoromban a Zsolnai-rendszerben kezdtem meg tanulmányaimat, így már fiatalon megtapasztalhattam, hogy milyen előnyöket hordoz az érzékszervek segítségével szerzett tudás. A Click 4 Skill használatával fél év alatt akár 10.000 szót, kifejezést és mondatot sajátíthatunk el, és ehhez mindössze napi 1 órát kell fordítanunk a tanulásra. Mivel a rendszer rugalmas, így bárhol, bármikor képezhetjük magunkat, és azt is mi szabhatjuk meg, hogy mennyi időt szeretnénk az adott helyzetben a tanulással tölteni” – mondta el Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. és a Mobilport Kft. vezérigazgatója. A szoftvert a Mobilport Kft. forgalmazza majd, teljes formában szeptembertől lesz elérhető, és várhatóan 2 dollár lesz a leckék ára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin