Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyelvtanulás gombnyomásra

Dotkom

Nyelvtanulás gombnyomásra

Forradalmasíthatja a nyelvtanulást a Click 4 Skill elnevezésű mobiltelefon alkalmazás.

Három éves kutató- és fejlesztőmunka után már elérhető a Click 4 Skill nevű mobil nyelvtanár, amely forradalmasíthatja az idegennyelv-tanulás folyamatát. A MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatójának, Havasi Zoltánnak az ötletén alapuló mobiltelefon alkalmazás jóval dinamikusabb és kötetlenebb tanulást biztosít a korábbi metódusokhoz képest, és a szintek felépítésének köszönhetően maximális rugalmasságot és már hét hónap tanulás után stabil nyelvtudást biztosít.

Az oktatás alapvetően perceptuális rendszer alapú, a szaglást leszámítva az összes érzékszervünkre hatást gyakorol: az észlelésre, látásra, hallásra, tapintásra hatva segíti a gyors és eredményes fejlődést. Kutatások kimutatták: az ilyen módon megtanult kifejezések és a nyelvtan sokkal mélyebben megmarad az emlékezetben, nagyobb eséllyel válik hosszútávon használható tudássá.

A rendszer összesen 56 leckét tartalmaz, melyből a közel három hónapos teszt üzemmódban az első hat rész ingyenesen kipróbálható, az alkalmazást teljes egészében a www.click4skill.hu honlapról lehet letölteni, de magánszemélyek számára a Google Play áruházban is elérhető, ahol a vásárlás leckénként vagy fejezetenként is megtörténhet, ami részletfizetésre is lehetőséget ad. A Click 4 Skill egyelőre angol nyelvtanulásra alkalmas és kizárólag Android telefonon érhető el, de hamarosan további nyelveken, valamint különböző operációs rendszereken is futtatható lesz.

Click4skill

A regisztráció után egymásra épülő modulok segítségével tanulhatunk, a leckék végén a továbblépéshez sikeres vizsgát kell tennünk. A vizsgaeredményeken túl több szempontból is rendszeresen visszajelzéseket kapunk: a felhasználó leckétől függetlenül minden tanult szó és mondat esetében látja, hogy adott hónapban és napon, illetve összesen hány darabbal találkozott a tanulás során. Továbbá a program kiírja, hogy eddig hány percet töltött tanulással, és ha így folytatja a felhasználó, akkor körülbelül mikorra fog végezni a teljes anyaggal.

„Gyermekkoromban a Zsolnai-rendszerben kezdtem meg tanulmányaimat, így már fiatalon megtapasztalhattam, hogy milyen előnyöket hordoz az érzékszervek segítségével szerzett tudás. A Click 4 Skill használatával fél év alatt akár 10.000 szót, kifejezést és mondatot sajátíthatunk el, és ehhez mindössze napi 1 órát kell fordítanunk a tanulásra. Mivel a rendszer rugalmas, így bárhol, bármikor képezhetjük magunkat, és azt is mi szabhatjuk meg, hogy mennyi időt szeretnénk az adott helyzetben a tanulással tölteni” – mondta el Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. és a Mobilport Kft. vezérigazgatója. A szoftvert a Mobilport Kft. forgalmazza majd, teljes formában szeptembertől lesz elérhető, és várhatóan 2 dollár lesz a leckék ára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés