Connect with us

Hirdetés

technokrata

Várkonyi Balázs lett Magyarország Top e-kereskedője

Dotkom

Várkonyi Balázs lett Magyarország Top e-kereskedője

Az Extreme Digital Zrt. társalapító-igazgatóját választották Magyarország Top e-kereskedőjének a Marketing&Media média- és marketingpiaci szaklap Top Dogs listájának szavazásán.

A szaklap idén immáron harmadik alkalommal állította össze a listát, amelynek 25 jelöltjét a szerkesztőség és egy négyfős szakmai bizottság szavazatai alapján választották ki, és akikre az mmonline.hu oldalon október 8. és 15. között lehetett szavazni öt kategóriában: Top e-kereskedők, Topmenedzserek, Top főszerkesztők, Top startup vezetők és Top online hirdetők.

A  Top e-kereskedők kategóriába azon cégvezetők kerültek, akik a válság közepette is prosperáló vállalkozásokat irányítanak. Várkonyi Balázs mellett Csupor Erik, az Allegroup.hu, Starcz Ákos, a Shopline, Weiler Péter, a Brands.hu és Bognár Ákos, a JátékNet vezetői voltak jelöltek.

Várkonyi Balázs alapítótársával, Kelemen Gyulával 2001-ben hozta létre a jelenlegi e-bolt jogelődjét. Az online műszaki áruház sikerének egyik titka a szigorú árpolitika; a vállalat saját fejlesztésű árfigyelő szoftverével napi rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, azonnal változtatja termékeinek árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosítsa.

Az Extreme Digital és vezetője egyaránt számos elismerést érdemeltek ki az elmúlt években. Várkonyi Balázst 2007-ben az Ernst & Young által alapított “Entrepreneur Of The Year” (“Az év üzletembere”) üzleti díjátadó ünnepségen “A Merész újító” kategóriában választották a legjobbnak. A portál a tavalyi évben “Az év honlapja 2011 különdíj” címet kapott a Magyar Marketing Szövetség versenyén, illetve az Ország Boltja megmérettetésen általános műszaki cikk kategóriában a népszerűségi díj első helyezését érte el. Emellett az utóbbi években az Extreme Digital beválasztották a 10 legnépszerűbb internetes kereskedő közé.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés