Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oracle negyedév: rekordbevételek és rekorderedmények

Dotkom

Oracle negyedév: rekordbevételek és rekorderedmények

Az új alkalmazáslicencekből származó bevételek 80%-kal nőttek, az új adatbázis- és köztesszoftver-licencek esetében pedig 15%-os bevételnövekedés volt tapasztalható.

Az Oracle Corporation bejelentette, hogy 2007-es első üzleti negyedévének GAAP szerint számított egy részvényre jutó eredménye 13 cent lett, ami 28%-kal magasabb, mint az elmúlt év azonos negyedévében. A GAAP szerinti árbevétel 30%-kal nőtt, elérve a 3,6 milliárd USA-dollárt, a GAAP szerinti nettó nyereség pedig a negyedév során 29%-kal 670 millió dollárra bővült.

A GAAP szerint számított összes szoftverértékesítési bevétel 29%-kal emelkedett, és ezzel elérte a 2,7 milliárd USD-t; ezen belül az új adatbázis- és köztesszoftverlicencek árbevétele 15%-kal, az új alkalmazáslicenceké pedig 80%-kal nőtt. A szolgáltatások árbevétele 846 millió dollár volt, ami az előző év azonos időszakához képest 33%-os emelkedést mutat.
Ugyanehhez az alaphoz viszonyítva a nem GAAP szerinti egy részvényre jutó eredmény 24%-kal nőtt, elérve a 18 centet, a nem GAAP szerinti nettó nyereség pedig 26%-kal 931 millió dollárra emelkedett.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés