Connect with us

Egy kis luxus mindenkinek jár

45177472 - young handsome man wearing fashion eyeglasses against neutral background with lots of copy space

Viselhető Tech

Egy kis luxus mindenkinek jár

Egy kis luxus mindenkinek jár

És az órák?

Amikor az ember kikerül, az iskolapadból nem vágyik másra, mint egy jó állásra, megfizetett bérezéssel. Azonban már az elején érdemes leszögezni, hogy pontosan melyik iskolapadról van szó. A középiskolai érettségi bizonyítvánnyal nem igazán lehet jó helyekre pályázni, viszont egy felsőfokú végzettséggel rendelkező személy annál könnyebben tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon.

El lehet mondani azt, hogy a legtöbb ember vágyik a luxusra. Azonban vannak olyan emberek, akiket egyáltalán nem tenne boldoggá a sok pénz. Nézzük meg mind a két csoportot egy kicsit közelebbről. Ha azt mondom, hogy luxus körülmények között élhetne, Önnek mi jutna az eszébe hirtelen? Általában első helyen a pénz szerepelhet. Aztán fel lehet még sorolni egyéb tényezőket is a listán, ilyen például a nagy ház, luxusautó, méregdrága ruhák és sorolhatnánk. Ezeket mind megveheti, ha van rá pénze, és élvezheti ezeket a javakat gond nélkül.

Napjainkban leginkább akkor élhet valaki luxusban, ha valakinek van egy olyan családtagja, vagy rokona, aki tekintélyes örökséget hagy az illetőre. Továbbá aki megnyeri a lottónyereményt. Ezek a legkézenfekvőbb esetek, arra vonatkozóan, hogy valaki gazdag legyen. Azonban mint minden, a megörökölt vagyon, vagy a lottón nyert összeg elfogyhat egy idő után.

Ezért nem szabad minden hidat magunk mögött felégetni, hiszen arra az időszakra is gondolni kell, amikor a pénzünk elfogyott. Könnyen előfordulhat, hogy az ember egyszerűen elveszítheti önmagát, amikor nagyobb összeghez jut.

Nagyon fontos megjegyezni azt, hogy minden körülményben maradjunk olyannak, amilyenek vagyunk, és ne szálljunk el önmagunktól. A másik csoportba tartoznak azok az emberek, akik nem feltétlenül örülnének annak, ha milliomosok lennének. Azért nem, mert akiknek van, pénzük általában nem dolgoznak, és egy idő után nem tudnak már mit csinálni az összeggel, így rossz útra térhetnek. Kipróbálhatják a drogokat, a különböző tudatmódosító szereket, és akár teljesen tönkretehetik életüket.

Nos, vannak emberek, akik e dolgok miatt nem szeretnének vagyonosak, lenni. Látható, hogy a gazdagságnak is megvan a maga előnye, és hátránya. Lényeges szempont, ha valaki tehetősebb, meg kell találni az egyensúlyt arra vonatkozóan, hogy mindig a realitás talaján tudjon maradni az illető. Akár gazdagságban él akár nem, mindenesetre az alábbi kiegészítőt érdemes lehet kipróbálnia.

 

Milyen tárgyra gondoltunk?

Egy női karóra, amely tökéletes kompozíciója lehet egy öltözéknek. A márkák között megtalálja a következőket: Joop, Timento, és Jay Baxter női karóra, A Joop női karóra rozsdamentes acél szíjjal, kvarc óraművel és analóg kijelzővel elnyerheti tetszését. Az óra ezüstszínű szíjjal, óraházzal, és fekete számlappal rendelkezik. A számlapon szintén ezüstszínű római számjelzés található.

A számlapot ásványi üveg fedi, és az óra 3 ATM vízálló. A Timento női karóra fém szíjjal, és analóg kijelzős óraházzal kiváló választás lehet Önnek. Remek viselet jeles alkalmakkor, de a hétköznapokon egyaránt divatos és stílusos megjelenést kölcsönöz. Vízállóság: 3 ATM. A Jay Baxter egyedi fém női óra most csak Önre vár ezüstszínű, egyedi kialakítású, téglalap alakú, fém óraházzal.

Ezüstszínű számlappal, ezüstszínű mutatókkal, továbbá ezüstszínű fém szíjjal, PC21 quartz szerkezettel, ásványüveggel, fém hátlappal rendelkezik. Az óraház: 45×25 mm, és a teljes hossza pedig 19 cm.

További Viselhető Tech

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom