Connect with us

technokrata

Szupergyorsan feltölthető az Asus új órája

zenwatch31

Viselhető Tech

Szupergyorsan feltölthető az Asus új órája

Megérkezett a HyperCharge funkcióval felszerelt Asus Zenwatch 3.

Okosórákban gazdag az idei IFA, hiszen a Samsung mellett az Asus is leleplezte legújabb modelljét. A Zenwatch 3 szakít az elődökkel, hiszen ezúttal köralakú számlappal igyekszik meghódítani a vásárlókat. A rozsdamentes acélból készült okosóra IP67-es minősítéssel rendelkezik, azaz nem okoz gondot számára, ha fél órát kell eltölteni egy méter mély vízben.

zenwatch31

A szürke, ezüst és rozéarany színekben érkező okosóra előlapját egy 400 x 400 pixeles, 1,39 colos AMOLED kijelző foglalja el. Emögött a Snapdragon Wear 2100-as lapkakészlete dolgozik, 512 MB RAM-mal és 4 GB-nyi memóriával.

Az Asus azt ígéri, hogy a 341 mAh-es akkumulátornak köszönhetően a Zenwatch 3 két napig bírja, ami örömteli lenne, de valószínűleg igen visszafogott használat esetén bír ennyit a készülék. A töltés miatt azért nem kell annyira aggódni, a HyperCharge funkciónak köszönhetően 15 perc alatt 60%-ig tölthetjük az akkumulátort.  A tajvani gyártó egyelőre nem árulta el, hogy mikor dobják piacra az okosórát, csak annyit tudunk, hogy a dobozon 229 eurós (71 ezer forint) árcímke díszeleg majd.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp