Connect with us

technokrata

Ezt sokan imádni fogják az új Androidban

daydreamgoogle

Viselhető Tech

Ezt sokan imádni fogják az új Androidban

Az Android N-nel érkezik a Google új VR-platformja.

Ahogyan az várható volt, a Google a virtuális valósággal is foglalkozott a ma esti I/O rendezvényén. A korábbi várakozásoktól eltérően azonban nem egy VR-szemüveget, hanem egy platformot mutatott be a vállalat, ez a Daydream nevet kapta. A Google állítása alapján ősszel számíthatunk az első Daydream kompatibilis telefonokra, illetve ekkor érkeznek majd a különböző, a szolgáltatást támogató szemüvegek és irányítóeszközök is. Ez utóbbi nem véletlen, hiszen ezeket is támogatja majd a Daydream, azaz pontosabb irányítást élvezhetünk majd a különböző tartalmak böngészése során.

daydreamgoogle

A pontosság nemcsak ebben kapott fontos szerepet, hiszen a Google azt is kiemelte, hogy a Daydream kompatibilis termékek csak egymással működnek majd, így egy Daydream szemüveg előnyeit nem élvezhetjük majd egy hagyományos okostelefonon. Mindez azért van, mert a szolgáltatás speciális szenzorokat és szoftveres megoldásokat igényel, amit a piacon előforduló eszközök többsége előreláthatólag nem fog tartalmazni.

daydream2

 

A bemutatón ezzel kapcsolatban ki is emelték, hogy bizonyos Android N telefonok tartalmazni fogják a VR-üzemmódot, ami feltúrbózza a hardvert és ilyenkor maximális erővel működik majd a készülék. Ez nemcsak élesebb és folyamatosabb képet, de szebb grafikát is eredményez. Információk szerint a kompatibilis telefonokban ezért egy plusz, kifejezetten a VR számára beépített processzormag is szolgálatot teljesít majd.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd