Connect with us

Hirdetés

technokrata

Méregdrágán adja a kiterjesztett valóságot a Microsoft

Viselhető Tech

Méregdrágán adja a kiterjesztett valóságot a Microsoft

Több mint 800 ezer forintért vásárolhatjuk meg a Microsoft HoloLens-et.

Végre valahára hivatalosan is megjelenik a Microsoft kiterjesztetett valóság fejpántja a HoloLens. A korábban bejelentett, rendkívül nagy érdeklődésre számot tartó újdonság első példányait március 30-án húzhatják a fejükre a szerencsés vásárlók. Pontosabban azok, akik nem röstellnek 3000 dollárt, azaz 860 ezer forintot áldozni a kiterjesztett valóság kipróbálására, hiszen ennyiért vesztegetik majd a készüléket. Bár kétségtelen tény, hogy rendkívül innovatív technológiáról van szó, az ár azért is megdöbbentő, mert a jelenleg igen trendinek számító virtuális valóság szemüvegek már néhány ezer forintért hazavihetőek, azaz igen nagy rajongónak kell lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen mellett döntsön.

hololens2

A csomagban a HoloLens mellett egy bluetooth-os vezérlőt, egy törlőkendőt és pót-orrtámaszokat is találunk, legalábbis ami a fizikai kiegészítőket illeti.

hololens_2

Ezeken túl szoftverek is érkeznek az x86-os processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB beépített memóriával érkező eszköz mellé, hiszen az első használatkor már lehetőségünk van 3D-s modellezésre, különböző, 3D-s világ körüli túrákon való barangolásra és persze Skype-olásra is. Mellettük még három játék is az alapcsomag részét képezi, így a lakásunkban kutahatunk egy bűnögy bizonyítékai után, illetve különböző, ránk támadó virtuális szörnyeket is kilőhetünk.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés