Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen egy igazi nőknek készült okosóra

Viselhető Tech

Ilyen egy igazi nőknek készült okosóra

Dizájnos lett a Gear S2 női verziója, illetve bemutatkozott egy új, férfiaknak szánt kiadás is.

A Samsung a Gear S2 classic okosórájának két elegáns, új kiadását jelentette be. A 18 karátos rózsaarany és platina változatokkal a felhasználók mostantól még inkább az egyéni stílusukhoz illeszthetik okos kiegészítőjüket, a kör alakú dizájn és a fejlett funkciók mellett.

Samsung Gear S2 classic_Rosegold_Rside

 

A Gear S2 nagy sikerű bemutatása óta a Samsung nyíltan együttműködik partnereivel, hogy a felhasználók számára még több kényelmet, és kibővített lehetőségeket nyújthasson. Jól példázzák mindezt a CNN és a Bloomberg számlap-funkciókkal kiegészülő Gear S2 alkalmazásai, amelyeket számos újabb követett, úgymint az eBay, az ESPN sportadó, az Uber vagy a Voxer Messenger.

Az új Gear S2 classic NFC-képes, így kompatibilis a Samsung Pay mobilfizetési megoldásával is, amely az amerikai felhasználók számára az idei év elején válik elérhetővé.

Samsung Gear S2 classic_Platinum_Rside

A Samsung bővíti mind az óratest, mind pedig a hozzá tartozó szíjak kínálatát, hogy a felhasználók a belső funkciói mellett az okosóra külsejét is minél inkább az egyedi életstílusukhoz és személyiségükhöz alakíthathassák. A vállalat ehhez olyan dizájnereket nyert meg, mint a luxus bőráruiról ismert Colombo, akik prémium szíjakat tervezte, de a Gear S2 számlapjáról számos más művész kézjegyei is visszaköszönnek, úgymint Keith Haring ikonikus figurái, vagy Jean-Michael Basquiat, Jeremyville és Burton Morris alkotásai.

Az új Gear S2 classic februártól rózsaarany színben, elefántcsontszín bőr szíjjal, valamint platina óratest és fekete bőrszíj összeállításban lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés