Connect with us

technokrata

Ezzel a ruhával már át is élhetjük a játékokat

tslasuit

Viselhető Tech

Ezzel a ruhával már át is élhetjük a játékokat

A virtuális valóság már a ruhánkon is érezhető lesz.

A Kickstarter oldalon jelent meg a Tesla legújabb készítménye amelyet a CES -en mutattak be. A különleges  VR ruha egy olyan anyagú öltözet, aminek segítségével a bőrünkön is érezhetjük az éppen játszott játékot. Teslasuit néven kerül majd forgalomba, ha összegyűlik rá a kellő mennyiségű pénz. Ez egy igen nagy összeg, 250 ezer font (110 millió forint) a kitűzött cél a pénzgyűjtő oldalon.

Anrt_tsuit_02-teslasuit

A ruházat a VR sisak mellé lenne remek kiegészítő élmény, az idén megjelenő Oculus Rifttel kapcsolják össze a reklámban. Egybe részes, kicsit búvárruhára emlékeztető kinézete két változatban lesz elérhető majd. Egy 16 szenzoros Pioneer és egy 52 szenzoros Prodigy. Úgy reklámozzák, hogy játék közben érzékelhetjük, ha eltalálnak vagy ha egy tárgyat megfogunk, azaz nemcsak a szemünk, de más érzékszervünk is része lesz a játéknak.

A megfizethetőbb, Pioneer verzió 800 fontba (340 ezer forint) kerül azoknak, akik már most előrendelik a készüléket, később már csak jelentősen többért,  2200 fontért (932 ezer forint) lesz megvásárolható.

Forrás: OrigoSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek