Connect with us

technokrata

Ezzel váltaná meg a világot a HTC

HTC_Vive_pre

Viselhető Tech

Ezzel váltaná meg a világot a HTC

A HTC Vive Pre egy prototípus, amit kifejezetten a 2016-os CES-re szántak és amitől a jövő sikereit reméli a HTC.

Rengeteg újdonságot és sok virtuális valóság kütyüt mutatnak be idén a CES kiállításon. A HTC is hozott egy olyan különlegességet, amit úgy promóznak, mint a legjobb VR eszköz, ami eddig készült.

htc_vive_demo

Ez nem egy friss darab, mint a többi ilyen technikai dolognál, már jóval korábban bemutatták a kezdetleges terveket, elképzeléseket. Ezt először tavaly, a barcelonai MWC-n láthatta a nagyközönség. A mostani egy továbbfejlesztett, jobb, szebb és gyorsabb készülék. A cég célja, hogy a termékükkel a legjobb VR gyártóvá váljanak a piacon, ami viszont sok egyéb dologgal jár, amik a vásárlóknak nem kedveznek. Ilyen például a várhatóan igen magas ár, valamint az, hogy valószínűleg nem válik egy általános kütyüvé, tehát aligha valószínű, hogy az ismerettségi körben egynél több darab fordul majd elő.

A CES-en bemutatott új verzió kisebb elődjénél és kényelmesebben lehet a fejen viselni. Szebb kijelzőt, élesebb, tisztább képet és más extra javításokat is kapott. Továbbá be van szerelve egy kamera is, ami egy képet ad az éppen használónak a külvilágról. Az irányító karon is újítottak, most már 4 órát bír ki egyhuzamban.

Áprilistól lesznek kaphatóak a boltok polcain.

 

Forrás: GSMarenaSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle