Connect with us

technokrata

Már éppen ideje volt: válaszolhatunk az üzenetekre a Pebble okosóráival

Viselhető Tech

Már éppen ideje volt: válaszolhatunk az üzenetekre a Pebble okosóráival

Rég várt funkciót mutatott be a Pebble.

A Pebble okosórák rendkívül népszerűen lettek, ugyanis pontosan annyit tudnak, amit a felhasználók elvárnak egy okosórától: több napot is bírják, megjelenítik az értesítéseket és egyszerűek. Egy dolog azonban már nagyon hiányzott.

Egy új funkcióval bővülnek a vállalat eszközei, a mai naptól kezdve már az üzenetekre is válaszolhatunk az órákról. Diktálást vagy előre definiált válaszokat is választhatunk rögtön az óráról, legyen az a Pebble Time, a Time Steel, vagy a Time Round.

Sajnos még csak béta verzióként fut az újdonság, így nem mindenki számára érhető még el, és néhány hibával is fogunk találkozni. Egyelőre csak iOS-szel használható és az amerikai AT&T szolgáltató engedélyezte. Ez egy partnerségnek köszönhetően jöhetett létre, ugyanis az óra közvetlenül a szolgáltatónak küldi az üzeneteket.

Ekkor azonban már meg is érkeztünk a hibákhoz, melyek egyike az, hogy az óráról küldött üzenetek nem jelennek meg telefonunkon. Reméljük gyorsan összekapja magát a Pebble és mindenki számára elérhetővé teszi a fontos funkció, ugyanis az Apple Watch és az androidos órák esetében ez már szinte alapfunkciónak számít.

Forrás: Pebble BlogSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle