Connect with us

Szerinted az Apple Watch drága? Ezt gondold át újra!

SAR8A80.FT6045 TH CARRERA CONNECTED MOOD PACKSHOT 2015 - DIAL OFF_small

Viselhető Tech

Szerinted az Apple Watch drága? Ezt gondold át újra!

Több mint 400 ezer forint a TAG Heuer legújabb órájának az alapára!

A TAG Heuer, az Intel Corporation és a Google a mai nap mutatta be a svájci luxusóra-gyártó által készített TAG Heuer Connected okosórát, amely az Intel technológiájára épül, s amely tökéletesen kihasználja mindazt, amit az Android Wear kínálni tud.

Az Intel technológiájára épülő TAG Heuer Connected okosórát a szimbolikus LVMH Toronyban tartott sajtóértekezlet során mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, Brian Krzanich, az Intel Corporation vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.
 SAR8A80.FT6045 TH CARRERA CONNECTED MOOD PACKSHOT 2015 - DIAL OFF_small

A TAG Heuer az Intellel és a Google-lel szorosan együttműködve hozta létre ezt a luxusórát, amely a svájci óragyártás örökségét a számítástechnika által nyújtott intelligenciával és sokrétű csatlakoztatási lehetőséggel kombinálja. Az órát, amely az Android Wear platformra épül, a Z34XX-as Intel Atom processzor működteti.

Az óra az Intel műszaki megoldásai révén optimalizálja a teljesítményt, és egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az audio streamelést, a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakozást, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android Wear operációs rendszer által biztosított funkciók teljes tárházát használhassák.

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED 2015 HD

A 4GB memóriával rendelkező TAG Heuer Connected a legújabb generációs lítium akkumulátornak köszönhetően egész napos használatot biztosít. Ezen kívül a Google hangirányításhoz szükséges kis mikrofonnal is el van látva, valamint zafír kristály érintőképernyővel van felszerelve – a 3 óránál elhelyezett, kezelőeszközként is használható korona nélkülözhetetlen kiegészítőjeként. Az óra vízálló kialakítású a mindennapos használathoz (IP67-es szabvány szerint).

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED MOOD PACKSHOT 2 DIAL ON LOW DEF

A 46 mm átmérőjű TAG Heuer Connected elsősorban egy hamisítatlan kronográf óra, amelynek tokja, hátlapja és a pántjai ötvözetlen (Grade 2) titánból készültek. A textúrált fekete gumiszíjjal (hat, külön kapható színben is gyártják: piros, kék, fehér, narancs, zöld és sárga) és az ötvözetlen titánból készült csattal kiegészítve egy finoman kidolgozott karórától elvárható eleganciát, jellemzőket és kidolgozottságot nyújt. Az új okosóra a márkától megszokott árkategóriában mozog majd, egyetlen példányáért 1350 eurót, azaz 423 ezer forintot kell fizetni.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom