Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szerinted az Apple Watch drága? Ezt gondold át újra!

Viselhető Tech

Szerinted az Apple Watch drága? Ezt gondold át újra!

Több mint 400 ezer forint a TAG Heuer legújabb órájának az alapára!

A TAG Heuer, az Intel Corporation és a Google a mai nap mutatta be a svájci luxusóra-gyártó által készített TAG Heuer Connected okosórát, amely az Intel technológiájára épül, s amely tökéletesen kihasználja mindazt, amit az Android Wear kínálni tud.

Az Intel technológiájára épülő TAG Heuer Connected okosórát a szimbolikus LVMH Toronyban tartott sajtóértekezlet során mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, Brian Krzanich, az Intel Corporation vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.
 SAR8A80.FT6045 TH CARRERA CONNECTED MOOD PACKSHOT 2015 - DIAL OFF_small

A TAG Heuer az Intellel és a Google-lel szorosan együttműködve hozta létre ezt a luxusórát, amely a svájci óragyártás örökségét a számítástechnika által nyújtott intelligenciával és sokrétű csatlakoztatási lehetőséggel kombinálja. Az órát, amely az Android Wear platformra épül, a Z34XX-as Intel Atom processzor működteti.

Az óra az Intel műszaki megoldásai révén optimalizálja a teljesítményt, és egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az audio streamelést, a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakozást, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android Wear operációs rendszer által biztosított funkciók teljes tárházát használhassák.

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED 2015 HD

A 4GB memóriával rendelkező TAG Heuer Connected a legújabb generációs lítium akkumulátornak köszönhetően egész napos használatot biztosít. Ezen kívül a Google hangirányításhoz szükséges kis mikrofonnal is el van látva, valamint zafír kristály érintőképernyővel van felszerelve – a 3 óránál elhelyezett, kezelőeszközként is használható korona nélkülözhetetlen kiegészítőjeként. Az óra vízálló kialakítású a mindennapos használathoz (IP67-es szabvány szerint).

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED MOOD PACKSHOT 2 DIAL ON LOW DEF

A 46 mm átmérőjű TAG Heuer Connected elsősorban egy hamisítatlan kronográf óra, amelynek tokja, hátlapja és a pántjai ötvözetlen (Grade 2) titánból készültek. A textúrált fekete gumiszíjjal (hat, külön kapható színben is gyártják: piros, kék, fehér, narancs, zöld és sárga) és az ötvözetlen titánból készült csattal kiegészítve egy finoman kidolgozott karórától elvárható eleganciát, jellemzőket és kidolgozottságot nyújt. Az új okosóra a márkától megszokott árkategóriában mozog majd, egyetlen példányáért 1350 eurót, azaz 423 ezer forintot kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés