Connect with us

technokrata

Erre a pénztárcabarát okoskarkötőre vártál!

Xiaomi-Mi-Band-1S

Viselhető Tech

Erre a pénztárcabarát okoskarkötőre vártál!

Az olcsóságával tűnik ki az új Xiaomi okoskarkötő.

A Xiaomi Mi Band 1S nevű okoskarkötő pótolt pár igen fontos hiányosságot most megjelenő modellben, amik az elődben, a Mi Band-ben még nem voltak meg.

A legfontosabb, ami egy ilyen eszköznél elvárható, az a szívritmus mérő szerkezet, ami ebben az új kütyüben már bele van építve. Hasznos és sokak által kedvelt dolog az alvás figyelő és a lépésszámláló, melyek szintén megtalálhatóak a Mi Band 1s-ben.

xiaomi

Természetesen összeköttetésben áll okostelefonunkkal, így ha értesítés érkezik, azt vibrálással vagy akár LED fénnyel is jelzi nekünk. Képes akár mobilkészülékünkön feloldani a képernyőzárat, ha bizonyos hatótávolságon belül vagyunk.

A Mi Band-nél kicsivel nagyobb és nehezebb, de természetesen ez egy ekkora méretű okos-kütyünél elhanyagolhat különbség. Továbbá por és víz álló, ezzel is támogatva sportos használatot.

November 11-től lehet kapni, egyenlőre Kínában csak. Ára a 1s modellnek nagyon alacsony, csupán 16 dollárnak megfelelő kínai jüan-ért már hozzá lehet jutni. Az alap modell Mi Band pedig ennél is olcsóbb, 11 dollár.

Forrás: GSMarenaSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák