Connect with us

technokrata

Frissült az LG legszebb okosórája

watchurbane2

Viselhető Tech

Frissült az LG legszebb okosórája

Új verzióban dobták piacra a Watch Urbane-t.

Februárban mutatta be az Android Wear alapú Watch Urbane okosóráját az LG. A dél-koreai gyártó azonban már most úgy érezte, hogy ideje egy ráncfelvarrásnak, ezért most bemutatták a Watch Urbane 2nd Edition-t.

watchurbane2

A leglátványosabb változás, hogy már egy 1,38″-es P-OLED megjelenítőt helyeztek el az órán, ez 480×480 pixel felbontású szenben az előd 320 x 320 pixelével. Erősebb lett a hardver is, mostantól a Qualcomm Snapdragon 400-as lapkakészlete foglal helyet a burkolat alatt, vagyis az okosóra működtetéséről egy 1,2 GHz-es processzor gondoskodik 768 MB RAM-mal és 4 GB memóriával karöltve.

watchurbane22

Megnövelték az akkumulátor kapacitását is, így mostantól egy 570 mAh-es egység biztosítja a hosszabb üzemidőt. Fejlődött az adatkommunikáció is, a 3G csatlakozás után már LTE hálózatokon is működik az óra. Az IP67 minősítésű, víz-, és porálló Watch Urbane 2nd Edition fekete, fehér, kék és barna színekben lesz majd megvásárolható a közeljövőben. Sem a pontos megjelenési időpontot, sem a pontos árat nem árulta el még az LG.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle