Connect with us

technokrata

Bemutatták az új Google Glass-t, de nem lehet megvenni!

google_glass2_1

Viselhető Tech

Bemutatták az új Google Glass-t, de nem lehet megvenni!

Nem csaptak neki nagy hírverést, aminek viszont meg is volt a nyomós oka.

Gyakorlatilag teljes csendben debütált a Google új okosszemüvege, a Glass legújabb változata. Ám sajnos a legrosszabb hír, hogy az Enterprise Edition névre keresztelt széria nem bolti forgalmazásra készült, tehát ez nem a Glass 2.0, amit oly sokan várnak már. Az új modell kizárólag a Google dolgozói és mérnökei számára érhető el, semmilyen módon nem lehet megvásárolni.

google_glass2_2

Számos fejlesztést hajtottak végre az első generáció óta, így például hagyományos üveglencséket alkalmaztak és kisebb, strapabíróbb házba került az elektronika. Ezeknek köszönhetően kompaktabb hatást kelt és szinte teljesen normál szemüvegnek néz ki. Növelték a vízzel szembeni ellenállóképességet, valamint javítottak az esztétikai megjelenésen, hogy gyártóüzemi vagy kórházi felhasználásnál is kényelmesebb legyen.

google_glass2_4

A jobb szem előtt lévő vetítőoptika használaton kívül már lehajtható, ekkor teljesen szimpla szemüveggé vedlik vissza a Glass. A szár is behajtható, beleértve a jobboldalit is, így a szállítása és tárolása egyszerűbbé és biztonságosabbá vált. Megnövelték a prizma lencséjét, így jobb vizuális élményt nyújt, valamint erősebb Intel Atom processzort, illetve erősebb akkumulátort kapott, utóbbi miatt az üzemidő is javult.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák